Et år i Armeen


Fem ungdommer får dette skoleåret prøve seg som «frelsesoffiserer». Emily er en av dem.

Frelsesarmeens ungdomsteam Dynamo 2023: Bak fra venstre: Leder Tonje Madeleine Ringvoll og Emily Nicolaisen (21). Foran fra venstre: Sigurd Herikstad (22), Norunn Kvam Andersen (22) , Feride Nurmagamedova (22) og Ann Shvab (20).

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 5, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
37 A2452 Ett aar i Armeen
– Å lære mer om troen, var den egentlige grunnen til at jeg søkte Dynamo, sier Emily Nicolaysen.
Jeg ser jo hvor glade folk blir bare for å bli behandlet som et menneske.
– Emily Nicolaisen, deltaker i Frelsesarmeens Dynamo-team
37 A2113 Ett år i Armeen
Som medhjelper på matutdelingen på Frelsesarmeen i Moss, møter Emily nøden på nært hold. En av dem som får hjelp er «Kjersti». En matpose hver 14. dag gjør at hverdagen hennes går rundt. Hun tar også med mat til venner som ikke klarer å møte opp her
37 A2181 Ett år i Armeen
Deltakerne i Frelsesarmeens ungdomsteam Dynamo får muligheten til å utfordre seg selv. – De får vokse som ledere og som personer – og også utvikle det åndelige livet gjennom å bli kjent med kristen tro, sier Tonje Madeleine Ringvold som leder teamet.
37 A1991 Ett år i Armeen
Frelsesarmeen har lenge hatt et ungdomsteam ulike steder i territoriet, men i fjor flyttet undervisningen til Jeløy ved Moss. Dynamo ble en del av Frelsesarmeens offisersskole, som er en fagskole.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent