Kampen for kvinnene Peddle 35772210cc obeh

Kampen for kvinnene

Som kvinne, og som internasjonal leder for Frelsesarmeens kvinner i 132 land, kjenner kommandør Rosalie Peddle på ansvaret for å kjempe for kvinners rettigheter verden over.

• Foto: Tekst: Emmaline Sophie Hekneby/Artikkelen er hentet fra/Krigsropet nr. 20-21/2021
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Her er Rosalie Peddle sammen med en lokal frelsesarme soldat  på et besøk i Kenya i 2018
Lederen for Frelsesarmeens kvinner, kommandør Rosalie Peddle, reiste stadig verden rundt før pandemien inntraff for å møte Frelsesarmeens soldater, ansatte og medlemmer. Her er hun på et besøk i Kenya i 2018. (Foto:Salvation Army)
– Mange steder opplever kvinner stor urettferdighet hver eneste dag, som seksuell vold, barneekteskap, menneskehandel, eller mangel på utdanning.
– Rosalie Peddle, kommandør, verdensleder for Frelsesarmeens kvinner
Her gir major Marie Grace Nsengiyaremye næringsrik grøt til et lite barn i Rwanda.
Frelsesarmeens kvinner spiller en viktig rolle verden over. Her gir major Marie Grace Nsengiyaremye næringsrik grøt til et lite barn i Rwanda, der mange barn lider av feilernæring. (Foto: Salvation Army)
En asiatisk kvinne sitter ved symaskinen og jobber
Arbeid gir mer enn lønn, det skaper verdige og meningsfylte dager. Rosalie Peddle ønsker gjennom sin rolle å støtte kvinner over hele verden slik at alle kan nå sitt fulle potensial. (Foto: Salvation Army)
Rosalie Peddle i uniform. Hun er kommandør og verdensleder for Frelsesarmeens kvinner internasjonalt. Hun er gift med verdenslederen for Frelsesarmeen, general Brian Peddle.
Rosalie Peddle er kommandør og verdensleder for Frelsesarmeens kvinner internasjonalt. Hun er gift med verdenslederen for Frelsesarmeen, general Brian Peddle.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent