Hjerte i hånda familievern jpg

Med hjertet i hånda

Frelsesarmeens barne- og familievern huser en mengde sårbare barn og unge. Nå blir gode institusjoner enda bedre – også for de voksne.

• Foto: Kjell-Richard Landaasen og Hanne Rebecca Nilsen Tekst: Kjell-Richard Landaasen/Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 5, 2022.
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
En voksen hånd holder en barnehånd
– Trygge voksne gir trygge barn. Styrket kompetanse gir et bedre tilbud til de som bor hos oss, understreker miljøterapeutene i Frelsesarmeens barne- og familievern. (Ill. foto: Hanne Rebecca Nilsen)
Vi tror barn gjør så godt de kan. Vi må forstå hva som gjør at de reagerer som de gjør. Vi har ikke barn som er vanskelige, men de har det vanskelig.
– Tina Hollumsen, miljøterapeut og kursleder
To barn balanserer på en line i en klatrepark i skogen
– Det viktigste vi kan gjøre for våre barn, er å sikre trygghet og sikkerhet. Da kommer også trivselen og utviklingen, sier Sissel Sæther, faglig leder i Frelsesarmeens barne- og familievern. (Ill. foto: Hanne Rebecca Nilsen)
De ansatte i Frelsesarmeens barne- og familievern. Fra venstre: Bjørn Alexander Eriksen, Anna Monica Frøyen og Tina Hollum Halvorsen.
De ansatte i Frelsesarmeens barne- og familievern var svært fornøyd med fokuset på trygghet og sikkerhet for barn og voksne. Fra venstre: Bjørn Alexander Eriksen, Anna Monica Frøyen og Tina Hollum Halvorsen. (Foto: Kjell-Richard Landaasen)
Kurset handler aller mest om å forebygge utfordrende situasjoner. Vi jobber med konflikt, aggresjon og frustrasjon, for å være gode til å oppdage når noe endrer seg.
– Bjørn Alexander Eriksen, miljøterapeut og kursleder

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent