Pastor Bonde Hektner 8 Bonde Hektner

Pastorbonden

På Hektner gård er det ikke bare korn og poteter som får gode vekstforhold. Her får også selvtilliten til barn og unge næring. – Det bor noe godt i alle mennesker. Vi ser ofte at ungdom blomstrer når de gjør noe praktisk, sier bonde og pastor David Christian Hektner.

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 23, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Pastor Bonde Hektner 9 Bonde Hektner
– Når man har fått kjent Guds kjærlighet, og erfart at Gud er ekte, skaper det også en kjærlighet til andre mennesker, sier han.
Det er befriende å erfare at det er ingenting vi kan gjøre for å bli mer elsket av Gud enn det vi allerede er.
– David Christian Hektner, bonde og pastor
Pastor Bonde Hektner 24 Bonde Hektner
Fra David var gutt og satt på fanget til bestefaren i skurtreskeren, eller var med faren i skogen, kjente han på et ønske om å overta gården. Oldefar Toralf Berg donerte jordstykket som pinsekirken i Rælingen er bygget på.
Da jeg virkelig erfarte Guds kjærlighet på innsiden, ble troen levende for meg.
– David Christian Hektner, bonde og pastor
Pastor Bonde Hektner 26 Bonde Hektner
– Da jeg først erfarte at Gud er ekte, og at det ikke er noe synd som skiller meg fra ham, fikk jeg også stor kjærlighet for andre mennesker. For Gud ber oss om å elske ham, og vår neste som oss selv, sier bonde og pastor David Christian Hektner.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent