Påskeegg Liv Skaare mars 11 2019 11

Bestilling av årets påskehefte

Påsken er rett rundt hjørnet, og Krigsropets påskehefte går snart i trykken. Det blir 50 sider med herlig påskestoff, som vi ønsker at så mange som mulig skal lese. Bestillingsfrist for løssalg er 2. mars.

• Foto: Kristianne Marøy
Sist oppdatert:

Bestill Krigsropets påskehefte nå! Siste frist: tirsdag 2. mars.

Pris: kr 60,– per magasin, herav kr 10,– til korpsene. Påskeheftet sendes fra trykkeriet 12. mars og gjelder for ukene 12, 13 og 14.

Dette kan vi friste leserne med

I årets påskehefte vil leseren blant mye annet møte ateisten som ble kristen, kunstkjenneren som tar oss med «inn i» verdens mest kjente skjærtorsdagsmaleri – og Ole Paus som forteller om sitt forhold til påsken og troen. Her er godt stoff fra Frelsesarmeens arbeid og selvsagt påskeevangeliet og gode artikler som forklarer påskens innhold og betydning. Bladet er krydret med påskequiz, påskekryssord og påskemat.

Vær med og spre påskebudskapet!

Krigsropet er en viktig del av både kulturhistorien og Frelsesarmeens historie, og nå i 2021 er bladet vårt fortsatt et flott redskap for å nå bredt ut med påskeevangeliet – selve kjernen i den kristne troen.

Koronatider og folketomme gater gjør at vi må tenke nytt når vi vil nå ut med Krigsropet. Her er noen muligheter som gjør at påskenummer kan komme fram til leserne:

• Oppmuntre Frelsesarmé-aktive og «Frelsesarmé-venner» til å gi påskeheftet i gave til venner, naboer, eller sammen med en påskehilsen per post.

• Bruk Krigsropets påskehefte som meningsfull gave og oppmuntring for å holde kontakt med alle dem som ikke kan komme til Frelsesarmeens aktiviteter i denne koronaperioden.

• Selg det der Frelsesarmeen møter folk, på arrangementer og tiltak det fremdeles er mulig å arrangere, og gi det til gode samarbeidspartnere i nærmiljø, kommune og fagmiljøer.

• Gi det som «påskegave» til de som bor på institusjoner og andre botilbud.

• Legg det i matposer og sammen med gavekort i forbindelse med utdeling.

• Fortsett å bruke Frelsesarmeens faste møtesteder, kanaler og flinke folk.

Første nummer etter påske er nr. 15, og sendes fra trykkeriet 12. mars.

Tusen takk til alle som er med og «sprer det gode budskap» og bidrar til at Krigsropet leses i de tusen hjem. Dere gjør en fantastisk jobb!


Har du spørsmål, ta kontakt med Aslaug Mølstad, redaksjonssekretær Krigsropet, på e-post, på Teams eller tlf. 928 927 06

Bestill påskeheftet ved å fylle ut skjemaet under


RELATERTE SAKER