Sammen i Sør illustrasjon

«Sammen i Sør»

Vestre divisjon inviterer til «Sammen i Sør» 30. juli til 8. august. Det blir spennende gjester, gode forkynnere, fantastiske konsertopplevelser og inspirerende lovsang.

Sist oppdatert:

Forkynnere er Bjørn Marti og Jostein Nielsen – sammen med et lag av de beste musikerne og lovsangslederne vi kan oppdrive. Konserter med «Norwegian Gospel Singers» og Kristine Akselsen, «Jentegruppa Seven» og Sveinung Hølmebakk. Tilbud og aktiviteter for hele familien, som bading, dyreparken og mye mer.

Frelsesarmeen på Sør- og Vestlandet drev i over 30 år teltmøter i Lyngdal under mottoet «Sol, sommer og Jesus». Etter at dette for en del år siden ble avsluttet, har vi vært på leting etter måter å fornye og relansere en sommerkampanje til inspirasjon og fornyelse, og det er det som kommer nå.

Høsten 2020 åpnet Frelsesarmeen i Kristiansand sine nye menighetslokaler i fantastiske naturskjønne omgivelser i Marvika i Kristiansand. Dette er stedet for «Sammen i Sør 2021» og gir en fantastisk ramme for fellesskap, ferie og fornyelse.

Etter over ett år med nedstengning og sosial distanse trenger vi å komme sammen for å feire livet, troen og fellesskapet. Frelsesarmeen vestre divisjon inviterer alle til dager i august, der vi kan komme sammen som fellesskap og bli inspirert og oppbygd foran en ny høst.

En fantastisk mulighet til å hente ny inspirasjon før høsten setter inn og livet vender tilbake.

Les alt om «Sammen i sør»


RELATERTE SAKER