Såpa bilpleie Oslo
Såpa gir deg bilvask under ryddige arbeidsforhold, samtidig som at de ansatte får et sted å gå til, får nettverk og en ny sjanse til å utføre profesjonelt arbeid. Dette betyr et vendepunkt i livet for mange. • Foto: Mette Randem
Alt om vårt arbeid med rusomsorg

Såpa bilpleie, Oslo

Profesjonell bilvask som gir mennesker en ny mulighet i arbeidslivet.

Såpa er en vanlig vask- og klargjøringsbedrift for biler, men er også en arbeidstreningsarena for mennesker med sammensatte utfordringer.

Dermed gir Såpa mye mer enn profesjonell bilpleie. Såpa gir nye muligheter for de som av ulike grunner har havnet utenfor arbeidslivet over en lengre periode. Det kan være folk med psykiske/fysiske helseplager og/eller rusutfordringer.

Det å ha et sted å gå til, få nettverk og ny sjanse til å utføre profesjonelt arbeid – betyr ofte et stort vendepunkt for mange.
– Pål Henriksen, Frelsesarmeens rusomsorg

Bilvask under ryddige arbeidsforhold

Alle ansatte får profesjonell opplæring, arbeidskontrakt og ryddige arbeidsforhold. Kravet er at ingen skal ruse seg mens de jobber.

Såpa har allerede vist til gode resultater i Tønsberg. Gjennom Såpa i Tønsberg har mennesker opplevd å komme seg ut av den vanskelige situasjonen de var i.

Måten vi gjør det på er i god tradisjon fra Frelsesarmeens grunnlegger William Booth. Vi prater ikke bare om utfordringer, vi gjør noe med dem.
– Thomas MacKinnon, daglig leder av Frelsesarmeens rusomsorg i Tønsberg

Status: I startfasen

Du er hjertelig velkommen som kunde! Vi har allerede nå startet med drop-in-timer fra mandag til fredag, kl. 09-14. Se mer info under.

Vi kan foreløpig bare tilby spyling av bil og matter, men ikke fullshine eller innvendig vask av biler. Ved kapasitet kan vi tilby håndvask av bilen. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi har større kapasitet.

Vi kommer også til å legge ut oppdatert informasjon fortløpende her og via vår Facebookside.

Vask bilen hos oss – med god samvittighet!

For mer informasjon, kontakt driftsleder Poul Midjord 930 02 794 eller på e-post

Velkommen til Smalvollveien 28 i Oslo.

Såpa Oslo bilpleie bilvask Frelsesarmeen rusomsorgen
Såpa bilpleie bilvask Frelsesarmeen
Alle ansatte får profesjonell opplæring, arbeidskontrakt og ryddige arbeidsforhold. Du er hjertelig velkommen som kunde!

RELATERTE SAKER