Såpa bilpleie Oslo
Såpa gir deg bilvask under ryddige arbeidsforhold, samtidig som at de ansatte får et sted å gå til, får nettverk og en ny sjanse til å utføre profesjonelt arbeid. Dette betyr et vendepunkt i livet for mange. • Foto: Mette Randem
Alt om vårt arbeid med rusomsorg

Såpa bilpleie, Oslo

Profesjonell bilvask som gir mennesker en ny mulighet i arbeidslivet. Vi tilbyr drop-in, og også forhåndsbestilling av vask ved utfylling av skjema under.

Bilvask under ryddige arbeidsforhold

Såpa er en vanlig vask- og klargjøringsbedrift for biler, men er også en arena hvor fast jobb er målet for mennesker med sammensatte utfordringer.

Dermed gir Såpa mye mer enn profesjonell bilpleie. Såpa gir nye muligheter for de som av ulike grunner har havnet utenfor arbeidslivet over en lengre periode. Det kan være folk med psykiske/fysiske helseplager og/eller rusutfordringer.

Arbeid gir en lønn – og et liv.
– William Booth (1829–1912)

Alle ansatte får profesjonell opplæring, arbeidskontrakt og ryddige arbeidsforhold. Kravet er at ingen skal ruse seg mens de jobber. Såpa har allerede vist til gode resultater i Tønsberg. Gjennom Såpa i Tønsberg har mennesker opplevd å komme seg ut av den vanskelige situasjonen de var i.

Du er hjertelig velkommen som kunde hos oss!

Vask bilen hos oss – med god samvittighet!

Det å ha et sted å gå til, få et nettverk og en ny sjanse til å utføre profesjonelt arbeid, betyr ofte et stort vendepunkt for mange.
– Pål Henriksen, Frelsesarmeens rusomsorg

Ønsker du å bestille vaskepakke hos oss?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg og avtaler tidspunkt for vask. Se hva de ulike pakkene inneholder lenger ned.

Her kan man bestille hele eller deler av en pakke. Kryss av for pakken som passer din bilstørrelse, så avklarer vi innholdet nærmere.
Her kan du velge tillegg fra lista over "Tillegg til pakkene"
Måten vi gjør det på er i god tradisjon fra Frelsesarmeens grunnlegger William Booth. Vi prater ikke bare om utfordringer, vi gjør noe med dem.
– Thomas MacKinnon, daglig leder av Frelsesarmeens rusomsorg i Tønsberg
Såpa Oslo bilpleie bilvask Frelsesarmeen rusomsorgen
Såpa bilpleie bilvask Frelsesarmeen
Alle ansatte får profesjonell opplæring, arbeidskontrakt og ryddige arbeidsforhold. Du er hjertelig velkommen som kunde!

KONTAKTINFO SÅPA BILPLEIE, OSLO


Frelsesarmeens rusomsorg, Såpa bilpleie

Smalvollveien 28, 0667 Oslo
Mobil: 92 24 96 86

RELATERTE SAKER