Såpa Vaskehall 19 beh
Alt om vårt arbeid med rusomsorg

Skaperverket, Såpa og sykkelverkstedet

Pilotsprosjekt for sosialt entreprenørskap.

I samarbeid med Fretex er Skaperverket et unikt pilotprosjekt for sosialt entreprenørskap. Her er alle enheter samlet under ett tak, og du finner en fullsortiments Fretex-butikk sammen med Skaperverkets flere mikrobedrifter. For tiden består Skaperverket av en kafé, kulturkafé, sykkelverksted, sykkelutleie, transporttjeneste, samt et trykkeri for profilklær og profilartikler.

Enten det gjelder ettervern, soning, ulike typer tiltak eller frivillig engasjement er Skaperverket en arena for håp og kreativitet.


Såpa

Såpa er en vaskehall for biler. Et nytt prosjekt innen sosialt entreprenørskap. Arbeidstrening der mennesker med ulik bakgrunn kan bidra etter evne.

Pedalkraft sykkelverksted

Pedalkraft Sykkelverksted har lokaler i Nedre Langgate 19 i Tønsberg. Sykler kan leveres inn til reparasjon, service eller overhaling. Det er også mulig å leie sykler for korte eller lange perioder.

I samarbeid med Tønsberg kommune kan innbyggerne i Tønsberg låne el-sykkel for to uker av gangen. Målet er at så mange som mulig skal få muligheten til å teste el-sykkel og se hvilke muligheter en slik sykkel kan ha i hverdagen - og på den måten motivere til å anskaffe el-sykkel og på den måten være med på å redusere biltrafikken.

Ordfører Anne Rygh Pedersen sier følgende om tilbudet:

«Det er nok mange som vurderer å kjøpe sin egen el-sykkel, men de er fremdeles ganske dyre i innkjøp. Da kan det være fint å få prøvd ut hvordan det fungerer før man kjøper sin egen. Gjennom dette tiltaket håper vi rett og slett at vi kan lokke flere til å kjøpe sin egen sykkel»

Du kan booke en el-sykkel her.

Følg oss på Facebook


RELATERTE SAKER