50 B3297 beh

Den beste døra!

«Frelsesarmeens dør er den beste jeg noen gang har gått gjennom!» utbrøt en alenemor med fire barn til en av våre ansatte.

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Januar og februar er tøffe måneder for mange. Pengene som skulle rekke fram til lønningsdag i slutten av måneden, ble kanskje brukt allerede i desember på å gi barna en god julefeiring – eller for å betale den uvanlig høye strømregninga. Flere enn før sliter med å få endene til å møtes, og det merkes ved at flere ber oss om hjelp.

Med din hjelp

Med støttespillere som deg på laget, skal vi sammen fortsette å være til stede for medmennesker gjennom hele det kom­mende året. Vi skal være til stede med mat og klær i de kalde vintermåned­ene. Vi skal tilby omsorg, fellesskap og gode møteplasser i de lyse vårmånedene, ferieopplevelser til sommeren og skole­utstyr til høsten. Gjennom hele året skal vi gjøre alt vi kan for at døra inn til oss skal være den beste døra å gå gjennom.

Alenemora fikk mat, klær, leker til barna, hjelp til å finne husvære og å forstå leie­avtalen. Først og fremst fikk hun opp leve å bli sett og møtt av noen som ville henne vel, og som kunne tilby både vennskap og fellesskap. Takket være mennesker som deg.

Gode ringvirkninger

Vi tror at det er svært mange mennesker i Norge som får gode ringvirkninger inn i livene sine gjennom et møte med våre medarbeidere. Og vi tror det er et stort potensial for å hjelpe mange flere. Takket være deg og andre gode givere kan vi i år gjøre tidenes satsing og gi et enda større og bedre tilbud på små og store steder over hele landet. Sammen skal vi sørge for at enda flere får oppleve at vår dør er den beste døra!