2020 07 Julesokk 001

Nytt og spennende samarbeid

Viking Garn ønsker å gi 50 kroner for hver solgte strikkepakke med «Frelsesarmeens julestrømpe» til Frelsesarmeens sosiale arbeid.

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Frelsesarmeen og Viking of Norway, best kjent under navnet Viking Garn, har inngått et strategisk partnersamarbeid for sammen å øke støtten til vanskeligstilte i samfunnet.

– Det er ikke hver dag vi kan glede oss over å signere kontrakter med en næringslivsaktører for tre år av gangen, sier Marianne Groven, sponsor- og næringslivskontakt i Frelsesarmeen.


Julestrømpen blir solgt i utvalgte butikker og nettbutikker.

Julestrøme fra Viking Garn med info om kjøp og salg
Julestrømpe fra Viking Garn
– Det er svært gledelig at vi endelig er i gang med samarbeidet. På nettbutikken har det nærmest tatt helt av de to første ukene med over 900 solgte pakker!
– Ivar Ullebust, gründer og eier av Viking of Norway

Et sterkt samfunnsengasjement

Da Groven besøkte den tradisjonsrike ullvarebedriften innen garn og håndstrikk i Oltedal utenfor Stavanger for et år siden, kom tanken om et samarbeid, tuftet på felles verdier. Eier og gründer, Ivar Ullebust, hadde et sterkt ønske om å bidra til Frelsesarmeens viktige arbeid.

Markedet for strikk har vokst enormt de siste årene, og Viking Garn opplever stor strikkeglede over hele landet. Spesielt etter korona epidemien.

– Det er svært gledelig at vi endelig er i gang med samarbeidet, sier Ivar Ullebust, og legger til at det nærmest tok helt av i nettbutikken de to første ukene, med 900 solgte pakker.

– Vi tenker allerede på en utvidelse til nettbutikker i Sverige, Danmark og Finland, og planlegger produksjon og salg av Frelsesarmeens sitteunderlag til påske, legger han til.

Positive tilbakemeldinger

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra ansatte i Frelsesarmeen også, sier Marianne Groven, som regner med at produktet vil slå an på Frelsesarmeens strikkekafeer frem mot jul.

– Veldig gøy at så mange viser interesse for dette både internt og eksternt.

– Vi i Viking Garn er stolte over vårt samarbeid med Frelsesarmeen, og over å støtte det fantastisk flotte arbeidet dere gjør, sier Ivar Ullebust, daglig leder i Viking of Norway.