mat klaer hjelp

Takk for at du bryr deg om dine medmennesker!

Det sies at «en ulykke kommer sjelden alene». For mange av våre gjester føles det definitivt slik. Nå hjelper vi dem sammen!

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Først kom pandemien, mange mistet jobb og inntekt, og var isolerte i lang tid. Så kom renteøkninger, galopperende mat-, bensin- og strømpriser. Det er mer enn mange kan klare.

Takket være deg og flere med et varmt hjerte, får nå mange mennesker hjelp. Din støtte gir mat på bordet, gode ferie­opplevelser og sårt tiltrengte klær og sko til barn som stadig vokser ut av alt. Fordi du har gitt, får en fattig småbarns familie, en aleneforsørger, en minstepensjonist – og mange andre over hele landet – en bedre hverdag. Tusen takk!

I Oslo forteller Irene Mathisen, leder for Frelsesarmeens slumstasjon, om et økende behov og mange nye gjester. Hun ser at mange som før kom en gang i måneden for en matpose, nå kommer hver uke. Irene forteller også at mange som nå ber om hjelp, inntil nylig klarte seg fint selv. Rundt i hele landet finnes det dedikerte mennesker som Irene, og tilsvarende behov og hjelpetilbud.

Med din hjelp får flere styrke for dagen i dag og håp for morgen dagen. Det er mange flere enn før som trenger en hjelpende hånd.

Tusen takk for at du er en som hjelper dine medmennesker! Med ditt bidrag er du med på å gi mennesker som har det vanskelig en bedre hverdag.