Granum Gård

Det lyser i skogen

Marianne Konow vet at jula er sårbar for mange. Hun tror vi må stoppe opp og være stille. Kanskje er det da vi blir minnet om å ta kontakt med en som trenger det.

• Foto: Kristianne Marøy / Tekst: Marit Dehli-Johannesen / Artikkelen er hentet fra Krigsropets julenummer, 2021
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Granum Gård 4
Granum Gård 3
– Jula er en tid for å kunne bety noe for andre. Det var jo derfor Jesus kom, sier Marianne Konow og inviterer til julestemning på Granum gård.
Granum Gård 11
Granum Gård 9
– Jeg er opptatt av å gi folk gode opplevelser, gjøre det koselig slik at de skal føle seg velkommen, sier Marianne Konow.
Granum Gård 10
Granum Gård 8
– Jeg føler sterkt at jeg skal være på Granum. Dette skal være et sted der folk kan blomstre, og her skal vi fortelle den rike historien til gården og bygda, sier Marianne Konow.
Jeg føler Gud mye nærmere ute i skogen. Ofte blir jeg slått av storheten.
– Marianne Konow, husfrue på Granum gård
Granum Gård 2
Granum gård ligger vakkert til i Fluberg. – Jeg måtte finne min egen vei. Min tro ble formet i naturen, sier Marianne Konow.
Granum Gård 7
Granum Gård 6
– Nå, mens vi venter, kan vi spre lys og tenne lys, gi et smil eller ringe noen. Vi skal ikke berge hele jorda, men kanskje gi tid til det ene mennesket, sier Marianne Konow. Bildet t.h.: Fine, gamle julehefter ligger utstilt i glasskapene på Granum gård.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent