– Dette stedet har jeg lett etter i hele mitt liv


Anna og Hamid driver med styrketrening og selvforsvarskurs for kvinner som ikke har råd til helsestudio eller treningstøy. Nå teller treningsgruppa deres på Frelsesarmeen i Sarpsborg over 30 kvinner.

• Foto: Mette Randem / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropets påskenummer, 13-15, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
2023 06 02 Sapsborg Hamid 3260 BEH
2023 06 02 Sapsborg Hamid Anna N0 A0593 BEH
I Frelsesarmeen i Sarpsborg bidrar Anna og Hamid blant annet med trening, gode måltider, sang, selvforsvarskurs og salg av Krigsropet. – Frelsesarmeen er opptatt av å tjene andre, slik Jesus gjorde. Derfor vil jeg være frelsessoldat, sier Hamid Ferdowsi.
37 A3485 Sarpsborg Korps BEH
2023 06 02 Sapsborg Hamid Anna N0 A1006 BEH
Bilde t.v.: Alexandra Delicote får en klem av Anna. Bilde t.h.: Nadja Boulos hjelper til med å stable mat. Det er mange frivillige krefter i sving på Frelsesarmeen i Sarpsborg. Både måltider og matutdelinger trenger flittige hender.
2023 06 02 Sapsborg Hamid 3330 BEH
Anna Levytska og Hamid Ferdowsi stortrives med å selge Krigsropet. – Jesus har endret livet mitt. Jeg er veldig takknemlig for at han viste meg riktig vei, sier Hamid.
Jeg liker så godt at alle er velkomne på Frelsesarmeen, uansett hvilken bakgrunn eller religion de har.
– Anna Levytska, frelsessoldat i Sarpsborg

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent