Myhre 2

Flammen som fortsatt brenner

Da Lars Martin Myhre var fire år, sneik han seg ned i stua for å høre de voksne synge. Flammen som ble tent, har brent siden. Det har også Frelsesarmeen hatt stor glede av.

• Foto: Mette Randem / Tekst: Emil Skartveit / Artikkelen er hentet fra Krigsropet 46/20
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bildet viser Lars Martin Myhre som holder gitaren sin. Bak ham står fire musikere fra Frelsesarmeen i røde jakker og holder forskjellige instrumenter.
– For meg gir klangen av brassband en veldig sterk emosjonell reaksjon, sier Lars Martin Myhre. På den nye plata ønsket han at Frelsesarmeens Territoriale Hornorkester skulle spille på sangen «Det er jul» – her representert ved noen av musikantene.
Det var den enorme sanggleden som gjorde det sterkeste inntrykket på meg. Slik tenker jeg også om Frelsesarmeens sangtradisjon.
– Lars Martin Myhre, artist
Bildet viser Lars Martin Myhre som sitter og spiller gitar, han har på seg caps og brun skinnjakke.
– Det er et eller annet med jula som gjør at de som er utafor resten av året, føler seg ekstra utafor i jula, sier Lars Martin Myhre. Den nye sangen «Det er jul» handler om nettopp dette.
Bildet er tatt litt på avstand og viser Myhre forn en vegg med grafitti. Han står med siden til kamera, og holder en gitarkasse.
– Musikk og lyrikk begynner der de vanlige ordene slutter, sier Lars Martin Myhre.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent