Flukten til freden 2

Flukten til freden

Rola Warda og familien hennes flyktet fra bombene i Libanon – en skremmende reise i regi av menneskesmuglere. Freden hun lengtet etter, fant hun på Frelsesarmeen i Kristiansand.

• Foto: Kristianne Marøy Tekst: Emmaline Sophie Hekneby
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Kari Klingsheim, diakoniarbeider i Frelsesarmeen, og Rola Warda har blitt gode venner. Her står de tett sammen og smiler til kamera.
Kari Klingsheim, diakoniarbeider i Frelsesarmeen, og Rola Warda har blitt gode venner. – Jeg kaller henne «engelen », smiler Rola.
Rolas datter Karen var sju år da de flyktet fra Libanon. Nå er hun 19 år. Her sitter hun sammen med moren sin i FA sine lokaler i Kristiansund.
Rolas datter Karen var sju år da de flyktet fra Libanon. – Frelsesarmeen har vært min «saving grace», de har hjulpet oss så utrolig mye, sier Rola.
Frelsesarmeens nye nærmiljøkirke i Kristiansand ligger høyt og fritt
Nesten hver dag er Rola på plass i Frelsesarmeens nye nærmiljøkirke, for å hjelpe til som frivillig.
Frelsesarmeen er familien min! sier Rola Warda. Hun kaller Frelsesarmeens nærmiljøkirke i Kristiansand sitt «andre hjem».
– Rola Warda, tilhørig og frivillig i Frelsesarmeen.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent