Fellesbildet

Gårdsgutt og mediemann

Etter å ha deltatt i årets utgave av det populære realityprogrammet Farmen kjendis, har Dagenredaktør og samfunnsdebattant Vebjørn Selbekk tatt med seg flere lærdommer – som at det er mer som forener mennesker, enn som skiller.

• Foto: Haakon Sand og TV 2/Espen Solli og Alex Iversen / Tekst: Dan C. Kristoffersen / Artikkelen er hentet fra Krigsropets påskenummer 2022
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Vebjørn Selbekk 0613
– Troen hadde alltid vært det viktigste i livet mitt, og viste seg å holde ikke bare på godværsdagene, men også når stormskyene samlet seg, sier Vebjørn Selbekk.
Vebjørn og Sophie Elise
DSC7176
– Tenk å få en slik mulighet til å reise tilbake i tid, og legge bort både telefon og klokke. En sjanse til å leve i pakt med naturen, arbeide hardt og leve av markens grøde, sier redaktør Vebjørn Selbekk. Vebjørn og Sophie Elise hadde flere gode samtaler, om alt fra kjærlighet til økonomi.
Vebjørn og Niklas Baarli sitter ute ved siden av hverandre
– Det ble mange nye bekjentskaper på Farmen, blant annet programleder Niklas Baarli fra God kveld Norge, som Vebjørn beskriver som et av de morsomste menneskene han har møtt.
Vebjørn hogger ved
Vi er ikke er alene i universet, for det er En som har skapt oss – og elsker oss. Jeg tror Gud var med også inne på Farmen, sier Vebjørn.
Vebjørn, Heine Totland, Sophie Elise og Isak sitter ute.
Det ble mange gode samtaler med de andre deltakerne i løpet av ukene hvor de bodde og levde sammen i isolasjon.
Vebjørn Selbekk 0582
– Jeg er et rikere menneske nå, enn da jeg kom inn på gården.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent