Gir russetiden innhold


Magdalena Lavik og Andreas Saltvik Aasen er ikke bare russ i år, de er også kruss.

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Randi Bjelland og Haakon Sand / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 25, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Krussen Nettsak 01
Det er god stemning når krussepresident Magdalena Lavik tar imot med-kruss på Hedmarktoppen. Det virker som hun kjenner de fleste. Alle vil ha et russekort, en klem eller slå av en prat. – Som Krussepresident blir man kjent med mange, sier hun.
Krussen Nettsak 12
– For meg betyr troen en trygghet. For uansett hva jeg opplever, føler jeg at jeg ikke er alene. Gud har en plan, sier Andreas Saltvik Aasen, styremedlem i Krussen, Trøndelag.
– Det er noen som tjener utrolig mye penger på ungdom som går rundt og fremmer objektivisering av kvinner. Det synes jeg er etisk vanskelig.
– Magdalena Lavik, Krussepresident 2023
Krussen Nettsak 06
Krussen Nettsak 08
Det er et tett program på årets treff, med foredrag, konserter og lovsang. Det er mye følelser i sving når musikken brer seg utover i lokalene og de aller fleste synger med stor innlevelse. 
Krussen Nettsak 04
Det er mange folkehøgskoler og universiteter som tilbyr ulike studieretninger, her deles det flittig ut informasjon, godterier og kaffe.
Krussen Nettsak 09
– Det høres sykt rart ut at man kan bli kjent med en man ikke kan se, særlig når man dypest sett lurer på om han finnes i det hele tatt. Men jeg vil oppfordre folk til å oppsøke et kristent fellesskap og lære mer om Bibelen og hva den sier at Gud er, sier Magdalena Lavik, årets Krussepresident.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent