Shannon 9230 nett

Haisommer

Som overlevende av det eneste doble hvithaiangrepet noensinne dokumentert, bruker proffsurfer, Shannon Ainslie (37), den utrolige historien sin til å snakke om Gud.

• Foto: Mette Randem / Tekst: Emmaline Sophie Hekneby / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 26–31 (Sommermagasinet)
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Til venstre: Shannon står med surfebrett under armen. Til høyre: Nærbilde av surfebrettet der man ser bittet til den store hvithaien som angrep ham.
Til venstre: Shannon står med surfebrett under armen. Til høyre: Nærbilde av surfebrettet der man ser bittet til den store hvithaien som angrep ham.
Shannon viser frem surfebrettet han brukte dagen haiangrepet skjedde. Man kan tydelig se bittet til den ene firemeterlange hvithaien som angrep ham da han var 15 år.
Jeg er en klisjé, jeg tok imot Gud etter at han reddet livet mitt.
– Shannon Ainslie, profesjonell surfer
Shannon i profil med surfebrettet under armen.
Shannon benytter haiangrep-historien til å fortelle om Gud. – Det er helt naturlig for meg å gjøre det, fordi det var Gud som reddet meg den dagen, det er jeg overbevist om, sier han.
Shannon ligger med drakt på og flyter i vannet.
– Hai-historien åpner døren for å snakke om Gud, og jeg er veldig åpen om det jeg opplevde, sier Shannon Ainsley.
Det er et mirakel at jeg lever, og at jeg kan fortelle denne historien.
– Shannon Ainsley, profesjonell surfer
Shannon står og ser inn i kamera, med surfebrettet under armen.
– Akkurat i dag er det ikke så store bølger, mener Shannon Ainslie – profesjonell surfer og trener for det norske landslaget i surfing. Men han benytter så mye tid han kan ute i vannet, og koser seg så lenge han kan fange noen bølger utenfor strendene på Jæren.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent