Woodnest

I en hytte i et tre

Historien om Woodnest er en historie om kjærlighet, storslått natur, originalitet, håp – og drømmen om en tretopphytte.

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Dan Christian Kristoffersen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 26-31 (Sommermagasinet)
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Kjartan og Sally Aano
– Man er ikke nærmere Gud i naturen enn ellers, for Gud er alltid nær, men når man kommer bort fra støyen og løfter blikket på det mektige skaperverket, så kan man bli mer oppmerksom på ham, sier Kjartan og Sally Aano.
Woodnest 2
For oss handler det mye om å dele en bit av vår egen barndomsdrøm, og de gode opplevelsene vi selv fikk fra den første hytta i tretoppene, som var vårt eget hemmelige rede, forteller Sally Aano
Woodnest-hytte sett utenfra
Woodnest-hyttene, som er på 15 kvadratmeter, har vunnet kategorien «small spaces» i den årlige kåringen til design- og arkitekturmagasinet Dwell.
Relasjonen med Jesus betyr noe helt konkret, og berører oss på det dypeste.
– Kjartan Aano
Woodnest-hyttene sett utenfra
Woodnest-hyttene sett utenfra
Kjartan kontaktet arkitektfirmaet Helen & Hard som utformet planer og design. Ingeniører og lokale entreprenører sørget for å sette «konglene» sammen, som tretopphyttene ble kalt.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent