– Jeg er Matilda!Hun er liten og skjør, men hamler opp med fryktinngytende voksne. Velkommen til musikalen Matilda! Hovedrolleinnehaver Othilie Gilbrant har ett bein på scenen og ett i Frelsesarmeen.

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Marit Dehli-Johannesen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 4, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
37 A0207 Matilda
– Jeg tenker ikke som meg selv når jeg står på scenen. Jeg tenker som Matilda, sier Othilie Gilbrant (11) som har hovedrollen i den store musikalen Matilda på Folketeateret.
F 09549
– Jeg blir litt redd når Robert er helt oppi meg, enda han er så snill og koselig bak scenen, sier Othilie. Robert Stoltenberg spiller den horrible rektoren Miss Trunchbull. Foto: Fredrik Arff
37 A0257 Matilda
– Vi i ensemblet er som en familie, sier Othilie som spiller sammen med barn på åtte og voksne på 57. Sammen med Utbryterkongen, Sigurd Marthinussen, danser hun seg gjennom forestillingen.
Det er ikke noe alternativ å ikke ha det bra når man er på scenen. For det er så gøy!
– Othilie Gilbrant, hovedrolleinnehaver
37 A0199 Matilda
Familien Gilbrant er en travel familie. – Mamma og pappa er «taxisjåfører», forteller Tobine, Othilie og Kornelius. I dag skal de eldste og mamma Annette se Othilie i musikalen Matilda for sjette gang.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent