Bakkegaten02 Mat Til A Bli Glad Av

– God mat til å bli glad av

Maten lages fra bunnen av på Bakkegaten bo- og omsorgssenter. – Jeg er opptatt av riktig ernæring og at maten har ernæringsmessig god kvalitet, sier kjøkkenleder Solfrid Karlsen Dale.

• Foto: Silje Robinson / Tekst: May-Britt Liljeroos-Lauvik / Artikkel hentet fra Krigsropet nr. 34, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Kvinne i hvit kokkeuniform rører i en diger gryte.
METTER MANGE: – Vi vil vise at vi bryr oss om den enkelte, og håper det gjør en forskjell i hverdagen, sier Solfrid Karlsen Dale. God mat og riktig ernæring er en viktig del av Frelsesarmeens arbeid på Bakkegaten.
Hender som skreller en hel bunt med gulrøtter.
FARGERIK KOST: – Vi spiser med øynene, sier Solfrid Karlsen Dale. Hun er opptatt av også å bruke ingredisenser som setter farge på maten.
Nybakte rundstykker med solsikkefrø.
RETT UT AV OVNEN: Til den ferske suppen serveres nybakte rundstykker fra mandag til onsdag.
En hånd som øser suppe opp i en tallerken.
HJEMMELAGET: På Bakkegaten bo- og omsorgssenter kokes det suppe tre dager i uka.
Bilde av en bygate som ligger i en bakke. På venstre side av et grått bygg henger et skilt til Frelsesarmeen.
125 ÅR I GATA: De rusavhengige i Bergen kan veien til i Bakkegaten 7. Her har Bakkegaten bo- og omsorgssenter holdt til siden 1898.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent