På filmsett hos Frelsesarmeen


Da Covid-19 sørget for massive nedstengninger i samfunnet, kom både Frelsesarmeens Camp Hoblitzelle i Texas og seriesuksessen The Chosen – som omhandler Jesus og disiplene – i en knipe. Løsningen ble et fruktbart samarbeid: Gamle Kapernaum ble gjenbygget hos Frelsesarmeen!

• Foto: David Reardon (War Cry, USA)/Krigsropet / Tekst: David Reardon (War Cry, USA)/Krigsropet / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 19, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bilde av Brad Pelo
– Camplederen inviterte oss til å vurdere Hoblitzelle, fordi stedet kunne tilby variasjon av terreng, inkludert en innsjø, åser og store områder med vegetasjon, forteller Brad Pelo som er executive producer for serien.
Bilde av Jesus og en til som deler ut mat.
I dramaserien The Chosen blir Jesus spilt av Jonathan Roumie (t.v.). (Foto: The Chosen)
4 bilder fra bygningene
4 bilder fra bygningene
4 bilder fra bygningene
4 bilder fra bygningene
Camp Hoblitzelle ble bygget i 1956 og eies av Frelsesarmeen. De historiske korrekte filmsettene, slik som Kapernaum var på Jesu tid, er nå bygget på området og vil bli brukt til å formidle evangeliet under leirer og arrangementer som Frelsesarmeen arrangerer i Camp Hoblitzelle.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent