Palettpikene 6152 beh nett

Palettpikene

De humørfylte pensjonistene Palettpikene tar med seg lerret, pensler og oljemaling til Frelsesarmeens Ensjøtunet hver uke. Her er lokalbefolkningen velkommen til å delta på et mangfoldig aktivitets- og kulturtilbud.

• Foto: Mette Randem / Tekst: Randi Bjelland
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bildet viser fire damer i fargerike kunstnerhatter. De sitter blant maleriene sine og holder hver sin palett.
Palettpikene trives med å brukene lokalene til Frelsesarmeens bo- og omsorgtssenter, Sensjøtunet. F.v: Åse Bye, Randi Arnlaug Sveen Nilsen, Anne Marit Langlien og Gjertrud Svalaskog Skjellaug. Mai-Britt Faarlund var ikke til stede da bildet ble tatt.
Bildet til venstre er et nærbilde av en hånd som holder et godt brukt palett. Bildet til høyre viser flere av kunstverkene som har blitt skapt på Ensjøtunet.
Bildet til venstre er et nærbilde av en hånd som holder et godt brukt palett. Bildet til høyre viser flere av kunstverkene som har blitt skapt på Ensjøtunet.
Ensjøtunet Omsrog + har åpne dører for alle som ønsker å delta på det rikholdige kulturtilbudet. Malegruppa, Palettpikene, som alle bor utenfor Ensjøtunet, har også plass til flere medlemmer.
En del av det å være et helt menneske er jo også å være opptatt av de aktivitetene som gir mening i livet til den enkelte.
– Solfrid Slettholm, avdelingsleder ved Ensjøtunet Omsorg +
Et portrettbilde av avdelingsleder Solfrid Slettholm. Mørk bakgrunn. Hun har Frelsesarmeens skjold festet til jakkeslaget. Hun smiler.
Solfrid Slettholm, som har vært avdelingsleder for Omsorg + helt fra starten i 2011, er også veldig glad for at Palettpikene bidrar til et mangfoldig kulturtilbud på Ensjøtunet.
Vi vil så gjerne ha dem her, for de beriker miljøet. Dessuten er det et flott tilbud
– Astri Skarpengland, frivillighetskoordinator og programansvarlig på Ensjøtunet, om Palettpikene
Bildet viser en eldre dame som, i dyp konsentrasjon, sitter fremoverlent og maler på et lerret.
– Det er veldig gøy å male, for da glemmer man alt annet, sier Gjertrud Svalaskog Skjellaug.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent