Rekrutten

– Troen former måten jeg ser på, drømmer, møter mennesker, takler motstand, og finner frihet, fred og glede, sier Kompani Lauritzen-deltaker Elisa Vagle.

Foto: Kristianne Marøy

• Foto: /Tekst: Dan Christian Kristoffersen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 8, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Kompani Lauritzen Tropp1 S1ep16 img 8583 Elisa Vagle
– Jeg tror alle kunne hatt godt av en runde i et kompani, fordi vi som samfunn kan være veldig raske til å fjerne oss selv og hverandre fra vanskelige og ukomfortable situasjoner, sier Elisa. Foto: Matti Bernitz/TV 2
Kompani Lauritzen Tropp1 S1ep16 img 7978 Elisa Vagle
Kompani Lauritzen Tropp1 S1ep16 b img 8461 Elisa Vagle
Innsatsen i tøffe øvelser med hjelm og tungt utstyr, ble kronet med oransje beret. Et hedersmerke og bevis på at man har rykket opp til å bli troppsjeger. – Bereten ble stående som et bevis på at jeg hadde stått i det og ikke gitt meg, forteller Elisa.
Uten troen har jeg ingenting, men i den har jeg alt.
– Elisa Vagle, Kompani Lauritzen-deltaker
Kompani Lauritzen Tropp1 S1ep16 img 8557 Elisa Vagle
– Jeg hadde forberedt meg mentalt på at øvelsene ville bli utfordrende, og bestemt meg for at jeg skulle stå i det, uansett, forteller Elisa Vagle om tiden som rekrutt i Kompani Lauritzen, Tropp 1. Foto: Matti Bernitz/TV

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent