Uganda PB 65

Sammen i verden

Pandemien har rammet verdens fattigste hardest, og antallet mennesker som lever i fattigdom har økt kraftig. Dermed er internasjonal solidaritet viktigere enn noen gang. Samtidig fortsetter Frelsesarmeen det langsiktige arbeidet mot fattigdom og urettferdighet.

• Foto: Petter Berntsen, Frelsesarmeen Tekst: Stine Frimann/Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 13, 2022.
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
En smilende afrikansk kvinne
Frelsesarmeen har en internasjonal trafficking-strategi, og har jobbet med dette temaet i mange år. Hoved-driveren bak menneskehandel er fattigdom
En Afrikansk kvinne fyller rent vann en gul bøtte
Mange steder i verden driver Frelsesarmeen prosjekter som gir «hjelp til selvhjelp» – for eksempel jordbruksprosjekter og opplæring i klimasmart jordbruk som gir bedre avlinger. Dette bildet er fra Uganda.
En smilende liten jente i rosa kjole
Utdanning, inkludering og tilpassede hjelpemidler er noen av nøkkelordene for Frelsesarmeens tilbud til barn med funksjonsnedsettelser i Uganda.
Dette er i tråd med utviklingen internasjonalt, hvor man nå går mer og mer bort fra store barnehjem, og heller jobber med å gi den støtten som skal til for at flest mulig skal få bo i en vanlig familie.
– Bo Christoffer Brekke, leder for Frelsesarmeens seksjon for internasjonal utvikling
En funksjonshemmed gutt sitter i rullestol
I Uganda arbeider Frelsesarmeen for at barn med funksjonsnedsettelser skal kunne bo hjemme, og ha de hjelpemidlene de trenger.
Frelsesarmee kirke i Uganda med en ansatt i uniform foran porten
Mange familier mangler ressurser og kunnskap for å kunne ta vare på barn med spesielle behov. Frelsesarmeen gir opplæring og oppfølging.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent