Streetart Ensjøtunet nett 0230

Sprayboksligaen

– Dette var ordentlig gøy! 99 år gamle Aslaug Løkken tok sprayboksene fatt og testet ut gatekunst sammen med elever fra Ringebu folkehøyskole. Nå sørger en mur fylt av glade farger for at bakken opp til Ensjøtunet Omsorg+ er til å bli i godt humør av.

• Foto: Hanne Rebecca Nilsen / Tekst: Stine Frimann / Video: Hanne Rebecca Nilsen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 24
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Dette er jo et ordentlig kunstverk, det er kjempeflott utført. Det lyser opp og gir glede. Det blir stor forandring å gå opp og ned bakken nå. Alle som går her kan bli i godt humør når de går i bakken, ofte med sine tunge byrder.
– Aslaug Løkken, pensjonert frelsesoffiser major.
Langs muren er både elever og beboere i gang med sprayboksene.
Langs muren er både elever og beboere i gang med sprayboksene.
Emma Schytte har dekorert sin del av muren som en hyllest til Marty Fredriksen (102)
Emma Schytte har dekorert sin del av muren med maleri av en eldre dame med sprayboks, som en liten hyllest til Mary Fredriksen (102).
Det går fint an å prøve seg på nye ting når man er 99 år, sier Aslaug Løkken (t.h.), som viste seg å være et naturtalent med sprayboksene. Her sammen med leder for Ensjøtunet Omsorg+, Solfrid Slettholm.
- Det går fint an å prøve seg på nye ting når man er 99 år, sier Aslaug Løkken (t.h.), som viste seg å være et naturtalent med sprayboksene. Her sammen med leder for Ensjøtunet Omsorg+, Solfrid Slettholm.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent