Sammen hengekøye

Sterke sammen

En løve med hengekøyer til utdeling, skapte mye glede i sommer. Siden Sammen Grønland ikke kunne holde åpent som vanlig på grunn av korona, fikk deltakerne overraskende besøk hjemme.

• Foto: Kristianne Marøy / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropet 36/20
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bildet viser en person i løvekostyme som sitter i førersetet i en bil og vinker.
Løven, alias Hilde Skjelfoss Groven, brukte en hel dag til å overaske barnefamilier og gi dem gaver finansiert av Gjensidige-midler.
Bildet er tatt fra siden og viser personen i løvekostyme som har tatt av seg hodet på kostymet, og Tone Berg som står bak henne og ler.
– Sammen er et levende miljø, og det er selvrekrutterende. For der det er godt å være, kommer det flere, sier Tone Berg (t.h.), leder av Frelsesarmeens tilbud Sammen Grønland. I sommer var hun og sosionom Hilde Skjelfoss Groven på overraskelsesbesøk hos mange av familiene.
De ansatte på Sammen setter oss ikke i bås, og sier ikke «du er annerledes fordi du har lite». På Sammen er vi alle like.
– Lina, Sammen-deltaker
Bildet viser mor og datter som ligger i hengekøya med beina ut på hver sin side og smiler.
- Her kommer jeg til å være ofte etter skolen, smiler Emma. Hun og moren Jeanette satte stor pris på å få hengekøye fra Frelsesarmeen på Grønland, sponset av Gjensidige-stiftelsen.
Bildet viser ei jente i knallrosa genser som holder en eske med en gave i, og smiler stort.
Lina og datteren Abigail stortrives på Frelsesarmeen på Grønland i Oslo. De satte stor pris på oppmuntringsgavene de fikk da tilbudet var midlertidig stengt

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent