Bakenga

Stødig i stormen

Selv om fotballkarrieren i perioder har blitt preget av skader og motgang, oser det likevel takknemlighet av Mushaga Bakenga. Han vet hvor heldig han har vært – og er.

• Foto: Mette Randem / Tekst: Kenneth Juel Stavik / Artikkelen er hentet fra Krigsropet 48/20
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bildet er tatt gjennom nettet på målet og viser Bakenga som skyter en ball mot mål
Skagerak Arena har vært hjemmebanen til Mushaga Bakenga denne sesongen. Målene renner inn, og utenlandske klubber har igjen begynt å vise interesse.
Det første bildet viser Bakenga foran et bilde av en fotballbane og teksten "stolte øyeblikk", det andre viser en hånd som holder en mobiltelefon med tekstmeldinger.
Det første bildet viser Bakenga foran et bilde av en fotballbane og teksten "stolte øyeblikk", det andre viser en hånd som holder en mobiltelefon med tekstmeldinger.
– Jeg tror ikke at det er tilfeldig at karrieren skjøt fart i det besteforeldrene mine ba for meg. Og selv om det har vært mye vanskelig, blir jeg minnet på å ta et skritt tilbake og se på hvor bra jeg har det, og alt jeg tar for gitt, sier Mushaga Bakenga. Moren hans sørger for jevnlig Bibel-input på SMS.
Jeg har alltid vært kristen, og det har skjedd så mye i livet mitt som jeg tar som bevis på at det finnes en Gud.
– Mushaga Bakenga
Bildet viser Bakenga som står foran en murvegg og holder en fotball.
– Jeg har en sterk tro på at det er veldig mye vanskeligere å hate enn å elske, sier Mushaga Bakenga.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent