Familiebosatt 3974 beh

Utleie med mening

En trygg og varig bolig har fått ballen til å rulle mot et bedre liv for familien Saco. Frelsesarmeens prosjekt Familiebosatt ønsker flere utleieboliger i stor-Oslo og Stavanger, som kan gi familier en ny start.

• Foto: Mette Randem / Tekst: Torill Helene Heidal Landaasen / Artikkel er hentet fra Krigsropet nr. 24 2020.
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
en far som hjelper en datter, som ligger på gulvet, på med utedressen
– Vi hadde ikke klart å få en så fin bolig på egenhånd. Det er mye papirarbeid. Vi er så takknemlige for all hjelpen vi får, sier Caramba og hjelper Aissa på med utedressen.
bilde av mor og barn på rom med køyesenger i ny leilighet
– I den forrige leiligheten vår ble jeg veldig isolert. Her kan jeg være ute sammen med barna når de leker, sier Fatoumata Seco som er svaksynt.
– Her kan vi slippe barna ut og følge med på dem fra vinduet. Det er en helt annen frihet og trygghet, både for oss og for dem.
– Caramba Saco, pappa
– Allerede nå kan jeg gå ut av leiligheten alene og sette meg i bakgården sammen med barna når de kommer hjem fra skolen. Det betyr mye.
– Fatoumata Seco, mamma
Portrett av dame  - koordinator Stine Hole - i sort genser.
– Mange familier i Oslo bor i dag under forhold som er både fysisk og psykisk belastende, sier Stine Hole, koordinator for Frelsesarmeens Familiebosatt.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent