Hjemmebesøk, fattig strøk i Romania.

Vrient, vanskelig, velsignet

Sterke inntrykk, utfordringer i kø og mange møter med mennesker som har fått livet sitt forandret gjennom Frelsesarmeen. Jostein og Magna Nielsen opplevde mye i løpet av sine fem år som ledere for Frelsesarmeen i Øst-Europa.

• Foto: Tekst: Stine Frimann - Artikkelen er hentet fra Krigsropet 1-2/2021
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Jostein og Magna Nielsen.
Jostein og Magna Nielsen er tilbake i Norge etter fem år som ledere for Frelsesarmeen i Ukraina, Georgia, Romania, Moldova og Transnistria.
Jostein og Magna Nielsen.
Frelsesarmeen i Romania. (Foto: Tor Hjelset/Arkiv)
SeeMe i Ialoveni.
SeeMe i Ialoveni.
Bilde t.v.: Ana Crivov hjelper barn fra Ialoveni med dagens formingsoppgave. Ialoveni er ett av syv steder i Moldova som har etter skoletid-tilbudet SeeMe. Bilde t.h.: Petru Trohin (med Frelsesarmé-skjold på genseren) trives på SeeMe i Ialoveni. (Foto: Tor Hjelset/Arkiv)
Barn etterlates.
Mange foreldre etterlater barna sine hjemme mens de selv reiser for å jobbe i andre land. (Foto: Kristianne Marøy/Arkiv)
Lek på SeeMee.
Nabolag i Ploiesti, et av stedene Frelsesarmeen har hjemmebesøk. (Foto: Kristianne Marøy/Arkiv)
Lek på SeeMee.
Lek på SeeMee. Mange barn opplever omsorgssvikt, og Frelsesarmeens tilbud betyr mye og kan vise til gode ringvirkninger og resultater. (Foto: Tor Hjelset/Arkiv)

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent