Bildet av en gammel mann som sitter ved en pult og skriver på en datamaskin. Ved siden av ham ligger et gammelt arbåndsur.
DET GODE TESTAMENT: "Skriv noe som betyr noe i morgen" er budskapet i kampanjen for 2024. Mange av Fundraising Norges medlemsorganisasjoner går årlig sammen om å gjennomføre en årlig holdningskampanje om testamentariske gaver til ideelle organisasjoner. • Foto: Det gode testament

Årets arvekampanje skal bidra til viktige inntekter

For Frelsesarmeen står arvemidlene for om lag 50 prosent av de samlede innsamlingsinntektene. Det kommer ikke av seg selv.

• Foto: Det gode testament
Sist oppdatert:
Vi vet at arv kan være et følsomt tema for mange, og hensikten med kampanjen er å normalisere det å skrive testament.
– Øivind Christensen, leder for arvesaker i Frelsesarmeen
Mann i skjorte og dressjakke står foran en hvit lastebil som er foliert med et bilde av ordet TAKK som er "skrevet" ved at gamle møbler er stablet sammen til fire bokstaver.
STOR TAKK: – Vi håper at ved å informere og gi kunnskap, kan vi også få ut informasjon om at det er mulig å testamentere til sin hjertesak, om det er oss eller andre, sier Øivind Christensen, leder for arvesaker i Frelsesarmeen. Foto: Mette Randem
Dette blir en slags kollektiv informasjonsdugnad der vi oppfordrer folk til å ta den viktige samtalen, til å snakke med familie og venner om dette på forhånd – og til å skrive testament.
– Øivind Christensen, leder for arvesaker i Frelsesarmeen
Arvemidler er et betydelig tilskudd til Frelsesarmeens virksomhet, og utgjør i dag om lag 50 prosent av de samlede innsamlingsinntektene.
– Øivind Christensen, leder for arvesaker i Frelsesarmeen
To kvinner og to menn tår på rekke utenfor Frelsesarmeens hovedkvarter.
Ansatte ved Frelsesarmeens seksjon for arvesaker: Aishah Ahmed (f.v.), Martin Kjenes, Unni Fredhjem og leder Øivind O. Christensen. Foto: Mette Randem

RELATERTE SAKER