269696956 461617422003752 1022949039956428921 n

Digital julegrytekonsert onsdag 22. desember.

Trygve Skaug, Lewi Bergrud og Frøydis Grorud er noen av bidragsyterne.

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Onsdag 22. desember klokka 20:00 inviteres hele Norge til digital grytekonsert. Blant bidragsyterne er Trygve Skaug, Frøydis Grorud, Lewi Bergrud, Eva Iselinn Erichsen og Miriam Vaga. Du vil også møte lederen ved Frelsesarmeens slumstasjon i Oslo, Irene Mathisen, og ass. kommunikasjonssjef Andrew Hannevik ved gryta, samt blåsere fra Frelsesarmeen.

Programledere er organist og initiativtaker Leif Ingvald Skaug og Halldis Kirkeng.

Varm tradisjon

Like lenge som julegryta har eksistert, har musikk vært en del av opplevelsen. For 120 år siden sendte Kong Haakon VII sine musikanter ned for å spille ved gryten på Universitetsplassen og gjennom tidene har Frelsesarmeens musikanter varmet forbipasserende med lune juletoner. Utover 2000-tallet kom landets artister på banen – og også i år har det vært grytekonserter rundt omkring i landet. Det er i denne gode og varme tradisjonen du nå inviteres til grytekonsert i din egen stue, kvelden før kvelden før kvelden.

– Vi er veldig glade for hjertevarmen som vises gjennom dette arrangementet, og håper og tror konserten vil varme godt opp i de tusen hjem også, sier kommunikasjonssjef Geir Smith-Solevåg.

Følg med fra din egen stue

Konserten streames live på Facebook og lenger ned på siden her.

...eller ved bålpanna

Har du lyst på en stemningsfull uteopplevelse og befinner deg i nærheten av Hærland kirke, kan du følge konserten projisert på kirkeveggen blant bålpanner og julegryter. Maks 100 plasser i tråd med smittevernreglene, bestilles på TicketCo.

Klikk her for å lese mer om julegryta.

Klikk her for å gå til livestream av konserten på Vimeo.