NM Gatefotball 2022 5857 beh

Din gave betyr #merennbare

Rusomsorg er mer enn bare avrusning og behandling. Noe positivt å fylle fritiden med i et godt, rusfritt miljø, kan være vel så viktig. Takk for at nettopp du bidrar til disse verdifulle møteplassene!

• Foto: Haakon Sand
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Under headingen #merennbare tilbyr Frelsesarmeen mange ulike aktiviteter som fotball, seiling, sykling, musikk og mye mer.

På små og store steder rundt om i landet samles mange hver uke for trening og fellesskap – takket være givere som deg. I tillegg gjør gavene at Frelsesarmeen også har større samlinger, som NM i gate­ fotball.

Viktige ringvirkninger

– Vi ser at fysisk aktivitet er utrolig viktig. Det forebygger mange helseplager, fortalte en av trenerne oss under siste arrangement.

Det gir også større resultater.

Folk slutter å isolere seg og tar kontakt med hverandre utover selve aktiviteten. Folk kommer seg også ut av rus, begynner på skole eller jobb.

Varig ut av rus

For noen er fritidsaktiviteter på rusfrie arenaer helt nødvendige for å komme seg varig ut av rus. Livsviktige møteplasser og aktivitetstilbud for mennesker som behøver alternativer til rusen og rusmiljøene, er noe av det vi kan tilby på grunn av gode støtte­ spillere som deg.

Felles for alt vi tilbyr, er at vi ønsker å gi flest mulig styrke for dagen og håp for morgendagen.

Takk for at du bidrar til en bedre hverdag for mange!

NM Gatefotball 2022 6683 beh
Gavene vi får bruker vi blant annet til å arrangere større samlinger, som NM i gate­fotball.