Dynamo ungdomsteam Frelsesarmeen jeløy moss undervisning praksis barne-og ungdomsarbeider diakonimedarbeider gress

Dynamo: praktisk informasjon

Studiet er godkjent for lån og stipend i Lånekassen, og fullført kurs gir 60 studiepoeng.

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Studieavgift
NOK 35.000 for hvert semester.

Dette dekker bolig med hvitevarer, noe møbler til utlån, skolepenger, en lengre studiereise (de siste årene har dette vært til Island), kortere innenlandsreiser, kopiering, internett, lunsj. Studieavgiften dekker ikke lommepenger og du må selv sørge for resten av måltidene. Ved tildeling av plass, betales et depositum på NOK 5.000. Dette refunderes ikke dersom søkeren trekker seg etter 1. juni i det året studiet starter.

Hele året koster altså NOK 75.000.

Formelle opptakskrav
Det er krav om studiekompetanse, fagbrev eller treårig videregående skole. Det går også an å søke på bakgrunn av realkompetanse hvis du fyller minst 19 år i søknadsåret.

Det blir også foretatt en personlig vurdering på bakgrunn av referanser og opplysningene som gis i søknaden, med tanke på at teamet må kunne bo, studere og reise sammen hele året.

Boliger
Hver student disponerer eget rom i fin leilighet med eget bad/dele bad med en person. Det er flotte fellesarealer med sofakrok, kjøkken og TV. Det finnes noen møbler til utlån.

Undervisningslokaler
Frelsesarmeen eier og driver både et ressurssenter og en offisersskole på Jeløy utenfor Moss. Vi kommer til å bruke både ressurssenteret og de mer ærverdige og nyrestaurerte byggene til offisersskolen til den teoretiske biten av undervisningen.

Dynamo-teamet vil reise en del, hovedsakelig i Norge, men det blir også potensielt en tur til Island og andre nærliggende land.

Året 2021/2022 skal teamet reise til Harstad, København, Island og Nord-Norge, med en dagstur til Russland.

Studiestart
Mandag 22. august, 2022 (ankomst/innflytting søndag 21. august)

Høstferie
Uke 40 eller 41

Juleferie
Uke 51 og 52

Vinterferie
Uke 8 eller 9

Påskeferie
Uke 14

Siste skoleuke
Uke 26

Søknadsfrist
Det er løpende opptak, det vil si at søknader behandles etter hvert som de blir mottatt. Hvis det er ledige plasser, kan søknader behandles helt fram til studiestart.

Velkommen!

Bilder fra området Frelsesarmeen har på Jeløy utenfor Moss.
Bilder fra området Frelsesarmeen har på Jeløy utenfor Moss.
Bilder fra området Frelsesarmeen har på Jeløy utenfor Moss.
Bilder fra området Frelsesarmeen har på Jeløy utenfor Moss.
På Jeløy utenfor Moss har Frelsesarmeen en nærmiljøkirke, et ressurssenter og en offiserskole. I tillegg er Frelsesarmeens rusomsorg aktive med fritidstilbud som gatefotball, seiling og sykling. Området er nærme sjøen og har kort avstand til Oslo.

Vil du vite mer om hvem som leder teamet? Her får du se hvem det er!