Ensjø 6328x beh nett 1

Ensjøtunet Omsorg+ med ny kontrakt

Frelsesarmeen ble innstilt på førsteplass i anbudsprosessen med klar margin, og har fått ny tillit til fortsatt drift.

• Foto: Mette Randem
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

– Vi er svært glad for at vi kan undertegne en ny avtale for Ensjøtunet Omsorg +. Det har vært en spennende prosess i forkant, og vi er glad for at vi fortsatt blir samarbeidspartnere med Bydel Gamle Oslo, sier Lindis Evja, sosialsjef i Frelsesarmeen etter signeringen.

I evalueringen ble de totalt tre tilbyderne vurdert på pris og kvalitet av Bydel Gamle Oslo, og deretter ble poengene vektet og sammenlagt. Frelsesarmeen fikk full score på både pris og kvalitet, og i meddelelsesbrevet står det blant annet:

"Frelsesarmeen viser en meget god oppdragsforståelse i form av deres detaljerte beskrivelse for Ensjøtunet Omsorg +. Frelsesarmeen ser at målgruppen ved Omsorg+ kan endre seg, og vil være fleksible i forhold dette ved aktivt å evaluere og igangsette tiltak/aktiviteter tilpasset nye målgrupper. Frelsesarmeen viser evne til å tenke nye løsninger og hente inspirasjon fra andre driftere av Omsorg+ og eget nettverk, som er av betydelig størrelse."

– Vi takker for tilliten, og arbeider videre for å gjøre hverdagen og livet godt for eldre som skal bo på Ensjøtunet, sier en glad Lindis Evja.

Kontrakten mellom bydel Alna i Oslo og Ensjøtunet Omsorg + ble signert av bydelsdirektør i Bydel Gamle Oslo, Tore Olsen Pran (lengst t.v.), og Frelsesarmeens sosialsjef, Lindis Evja (i midten foran).
Kontrakten mellom bydel Alna i Oslo og Ensjøtunet Omsorg + ble signert av bydelsdirektør i Bydel Gamle Oslo, Tore Olsen Pran (lengst t.v.), og Frelsesarmeens sosialsjef, Lindis Evja (i midten foran).
Kontrakten mellom bydel Alna i Oslo og Ensjøtunet Omsorg + ble signert av bydelsdirektør i Bydel Gamle Oslo, Tore Olsen Pran (lengst t.v.), og Frelsesarmeens sosialsjef, Lindis Evja (i midten foran). Foto: Astri Skarpengland