
Ensjøtunet Omsorg+ med ny kontrakt
Frelsesarmeen ble innstilt på førsteplass i anbudsprosessen med klar margin, og har fått ny tillit til fortsatt drift.
– Vi er svært glad for at vi kan undertegne en ny avtale for Ensjøtunet Omsorg +. Det har vært en spennende prosess i forkant, og vi er glad for at vi fortsatt blir samarbeidspartnere med Bydel Gamle Oslo, sier Lindis Evja, sosialsjef i Frelsesarmeen etter signeringen.
I evalueringen ble de totalt tre tilbyderne vurdert på pris og kvalitet av Bydel Gamle Oslo, og deretter ble poengene vektet og sammenlagt. Frelsesarmeen fikk full score på både pris og kvalitet, og i meddelelsesbrevet står det blant annet:
"Frelsesarmeen viser en meget god oppdragsforståelse i form av deres detaljerte beskrivelse for Ensjøtunet Omsorg +. Frelsesarmeen ser at målgruppen ved Omsorg+ kan endre seg, og vil være fleksible i forhold dette ved aktivt å evaluere og igangsette tiltak/aktiviteter tilpasset nye målgrupper. Frelsesarmeen viser evne til å tenke nye løsninger og hente inspirasjon fra andre driftere av Omsorg+ og eget nettverk, som er av betydelig størrelse."
– Vi takker for tilliten, og arbeider videre for å gjøre hverdagen og livet godt for eldre som skal bo på Ensjøtunet, sier en glad Lindis Evja.


RELATERTE SAKER
-
Nasjonal fotballfest i Sandvika med stor samfunnsøkonomisk gevinst
Denne helgen arrangerer Frelsesarmeens rusomsorg og Bærum Sportsklubb NM i gatefotball på Kadettangen i Sandvika. NM er først og fremst en idrettsfest for de mange spillere og ledere, men det er også et arrangement med store, positive konsekvenser for storsamfunnet.
-
Skaper trygghet og glede
Skaperverket kafé i Tønsberg har blitt «the place to be» om man vi ha kvalitetsmat laget av kvalitetsfolk. Arbeidsjernet Marianne Nybo med team, gjør det de kan for at alle som kommer innom skal føle seg velkomne og sett.
-
Er Norge et kristent land?
I flere hundre år var kristendommen meningsbærer og identitetsskaper i Norge. I vårt nåværende og sekulariserte samfunn har situasjonen blitt en annen. Hva er historien bak, og hvordan er kristendommens stilling i dag? Vi spør Helje Kringlebotn Sødal, professor i kristendomshistorie.