Håp i ei gryte 1

Håp i ei gryte på TV2

Søndag 13. desember klokka 20.00 sendes den første av fire episoder. Som vanlig er Katrine Moholt programleder for et varmt, stemningsfullt program proppet av julemusikk og gode samtaler. I kohortens år er det datteren Evelina som er medprogramleder.

• Foto: Mette Randem
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

– Her blir det julestemning med masse god julemusikk! Seerne kan synge med på gode, gamle juleslagere, og så kan vi love flere nytolkninger av kjære julesanger. I november la TV2 dessuten ut en uformell kåring av nordmenns favoritt-julesanger, og topp ti vil også presenteres underveis i programmene. Det er bare å glede seg, lover event- og kampanjerådgiver i Frelsesarmeen, Richard Tybring Aune.

Håp i ei gryte ser du på TV2 13., 16., 17. og 20. desember kl. 20.00.

Programmet Håp i ei gryte har blitt en fast juletradisjon på TV2, og i år kommer som vanlig mange kjente artister til Frelsesarmeens lokaler på Grünerløkka for å skape julestemning gjennom fire desemberkvelder. Av smittevernhensyn ble programmet i år for første gang spilt inn uten publikum i salen. Men Aune lover like mye julekos og varme likevel.

– Høydepunktene står i kø. Blant artistene som kommer er Herborg Kråkevik, Marcus & Martinus, Hanne Krogh, Ulrikke Brandstorp, Ben Adams, Didrik Solli Tangen, Sandra Lyng, Atle Pettersen, Hans Marius Djupvik, Rein Alexander, Åge Steen Nilsen, Alejandro Fuentes og mange flere, forteller Aune fornøyd.

Et program for hele familien

De siste årene har det blitt fokusert enda mer på at dette skal være et program for hele familien, og i år vil de yngste seerne kanskje glede seg spesielt til et annet høydepunkt: Marcus og Martinus. De har også med seg lillesøster Emma. Dessuten vil vi i år få se flere familiemedlemmer som er med å høyne bidragene.

Blant annet vil programleder Katrine Moholt ha med seg sin datter Evelina som medprogramleder. I tillegg til mye god musikk, vil seerne få bli kjent med ulike deler av Frelsesarmeens arbeid.

Innslag fra Frelsesarmeen

I år blir det innslag fra Frelsesarmeens e-sportlag i Groruddalen, en sterk personlig historie fra Frelsesarmeen i Larvik, vi får følge en av sjåførene i «De 10 bud», som er budtjenesten til Frelsesarmeens rusomsorg samt se et varmt innslag fra Varmestua i Ålesund.

Håp i ei gryte 2
Håp i ei gryte 3
Håp i ei gryre 4
Håp iei gryte 6
Åttende sesong av Håp i ei gryte på TV2 byr på flotte artister i år også. Blant dem du kan møte er Hanne Krogh, Åge Steen Nilsen, Marcus og Martinus samt Anna-Lisa Kumoji. (Foto: Mette Randem)

Håp i ei gryte-programmene betyr svært mye for Frelsesarmeen. De gir en unik mulighet til å få fortalt om arbeidet Frelsesarmeen driver, og hva julegrytepengene blir brukt til, ikke bare i desember, men gjennom hele året.

– Det er med stor ydmykhet at vi får med så mange flotte artister som år etter år stiller opp for oss, både for å gi oss en god førjulstid, men også for å være med å gi i gryta. De bidrar til at vi får vist frem julegryta og får inn mest mulig bidrag, slik at vi kan drive vårt arbeid rundt i landet. Kanskje kan man også lære noe nytt gjennom programmene. Så får vi håpe at vi klarer å huske på hverandre, og kanskje ta den telefonen til den vi har tenkt litt på i det siste, kanskje
det vil bety noe i disse tider, avslutter Aune.

Håp i ei gryte ser du på TV2 13., 16., 17. og 20. desember kl. 20.00.

Håp i ei gryte 5
Håp i ei gryte 7
Både Rein Alexander og Alejandro Fuentes stiller opp for Frelsesarmeens julegryte. (Foto: Mette Randem)

Gi håp i ei gryte

Hvor ofte vil du gi?
Hvor mye vil du gi?

Andre måter å gi på:
Vipps til 2309
Gi et bidrag til kontonummer 3000.15.07350