Juleglede på EgonI år som i fjor vil Egon restauranter og Frelsesarmeen samarbeide om å tilby gratis julemiddager til vanskeligstilte familier.

• Foto: Dan Christian Kristoffersen
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

– Egon skal spandere 50 måltider lokalt, ved alle restaurantene våre i landet, forteller markedsfører og innholdsskaper Andrea Lynnæs fra serveringsaktørens hovedkontor.

– Det tilsvarer totalt 2200 julemiddager!

Glade for samarbeidet

Tilbudet – som strekker seg fra sør til nord og fra øst til vest – koordineres sammen med Frelsesarmeen, som sørger for invitasjonene av familiene. Mange av dem vil i år ha merket konsekvensene av de økte kostnadene innen både mat og strøm.

Våre lokale Egon beskrev familier med smil som nesten gikk rundt, og det var spesielt fantastisk å se barna.
– Andrea Lynnæs, Egon

Egon poengterer at de ønsker å tilby den samme julestemningen som alle andre gjester får, og at samfunnsansvar er en av deres kjerneverdier.

– Vi er glade for å samarbeide med Frelsesarmeen, og tilbakemeldingene fra fjorårets gjester opplevdes som en glede uten like. Våre lokale avdelinger beskrev familier med smil som nesten gikk rundt, og det var spesielt fantastisk å se barna. Blant historiene var et barn som aldri hadde spist dessert før.

– Slike utsagn gjør alt desto mer verdt det.

Frelsesarmeen x NI Ohouse foto KM 7737
Vilde Nordrum er daglig leder på Egon Karl Johan. Hun styrte lykkehjulet under Frelsesarmeens arrangement på NIO House.

Samarbeid om flere aktiviteter

Under julegateåpningen i Oslo, 26. november, inviterte Frelsesarmeen forbipasserende inn på mat, varm drikke og aktiviteter i NIO House på Karl Johans gate. Her deltok Egon med lykkehjul og premier til glade barn og voksne.

EGON BERRE BRE9986

Gi en hyggelig opplevelse hos Egon

Vil du bidra til at enda flere kan kose seg hos med et restaurantbesøk? Alle bidrag samles til gavekort, slik at man selv kan velge beløpet man ønsker å donere.

Gi gode måltider hos Egon