ferietilbud-frelsesarmeen 6

Takk!

Mange kan få en bedre sommer med din hjelp!

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

– Jeg trenger ingen takk, var det en av våre givere som sa.

– Jeg er ufortjent privilegert, og jeg er takknemlig for å kunne bidra på en så enkel måte. Det er en glede å kunne gi, sa mannen som har vært fast giver i 35 år.

Vil du hjelpe oss å hjelpe? Gi en gave på nett her!

Andre måter å gi på: Vipps til 2309
Send SMS "GAVE" til 2309 (200 kr)

Uansett om man syns man fortjener en takk eller ikke, vil vi gjerne takke alle som bidrar. Vi vil takke for at vi sammen kan bety noe for andre mennesker. Takke for alt våre givere bidrar til, og viderebringe en takk fra alle vi hjelper.

Takk fra alenemammaen som med din hjelp kan ta med barna sine på ferie. Når ferien kommer og alle barnas venner reiser bort, så kan hun også gi dem opplevelser og gode minner som de har med seg hele livet. Minner som de kan dele med sine venner når de er tilbake på skole og i barnehage til høsten.

Liten jente blåser såpebobler ute
Illustrasjonsfoto

Takk fra minstepensjonisten som har et sted å gå og noen å drikke kaffe med. Når dagene blir lange, så kan hun se fram til den ukentlige samlingen hos Frelsesarmeen, den gode samtalen over kaffekoppen, turene som planlegges, hjemmebesøket og telefonsamtalene.

Takk fra han eller hun som sliter med sin rusavhengighet. Når livet er tøft, kan han og hun få mat, rene klær, en dusj, aktivitet og fellesskap, rådgivning og hjelp, kjærlighet og omsorg. De kan få hjelp til å finne veien ut av rusavhengighet – og kanskje når denne pandemien er over, kan de igjen få en god klem.

Takk fra den arbeidsledige unge mannen. Nygift og lykkelig med små barn og en god jobb i reiselivsbransjen – før pandemien. I en periode nå trenger han og familien litt ekstra hjelp med å sette mat på bordet, arrangere bursdagsselskap og kanskje kjøpe en fotball til det eldste barnet.

Gutt med fotball
Illustrasjonsfoto

Kan hende noen ikke syns de trenger en takk, men vit at det er mange som gjerne vil gi deg en!

Det er mange som med din hjelp kan få en bedre sommer og se fram mot høsten med litt lavere skuldre.

God sommer!

Ønsker du å støtte med SMS eller Vipps?

  • Send GAVE til 2309 (200 kr) på SMS
  • Vipps til 2309 (valgfritt beløp)
En fra Frelsesarmeen leverer en matpose på døra hjemme hos noen

Jeg ønsker å hjelpe

Mange har havnet utenfor det siste året. Du kan bidra slik at flere får hjelp til det de trenger mest!!

Gi din gave for å hjelpe her