1 av 10 barn 1344 beh

Takk for at du støtter barn som lever i fattigdom!

Du skal vite at gavene fra deg er utrolig betydningsfulle og blir til mat, klær, omsorg og fellesskap gjennom hele året.

Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Vi vet du allerede har bidratt raust slik at mange får hjelp. Om du likevel har mulighet og ønsker å støtte ekstra i år, kan du være med og gi enda flere en god jul og et bedre 2022. Bruk gjerne skjemaet her til å gi en enkeltgave, eller for å bli fast giver.

Gi håp i ei gryte!

Hvor ofte vil du gi?
Hvor mye vil du gi?

Andre måter å gi på:
Vipps til 2309
Gi et bidrag til kontonummer 3000.15.07350

Aleneforsørgere sliter mer enn før

Vi ser særlig at mange barnefamilier, og især aleneforsørgere, sliter enda mer enn før. Som en alenemor fortalte oss forrige uke: «Det aller viktigste for meg er at sønnen min har det godt i hverdagen og ikke blir baksnakket eller latterliggjort på grunn av vår situasjon. Han kjenner til noe, men ikke alt.»

Hun fortalte også at hun føler det er spesielt vanskelig når sønnen ønsker seg den nyeste jakka som alle kompisene har, eller når han vil gå på kino med venner. Da gjør det vondt å si nei.

To barn i hver skoleklasse

Hun er ikke alene om slike fortellinger. Vi hører dem ofte. I snitt vet vi at over to barn i en skoleklasse lever i vedvarende fattigdom. Det betyr at det ofte også er to foreldre som strever med å få endene til å møtes – i hverdagene, og ekstra mye i høytidene.

Takk for at du er med og hjelper fattige barnefamilier – og andre som sliter – rundt om i landet. Slik bidrar du til at de kan klare seg i en ekstra krevende tid med høy prisvekst og dyr strøm. Med din hjelp kan vi sammen gi mat, klær, omsorg og fellesskap.

Matboks med halvspist skive

Takk for matpakken!

Mange barnefamilier må prioritere beinhardt når det gjelder hva slags mat man kan sende med barna sine i matboksen. I verste fall må noen barn møte opp med tom matboks, men ofte blir det billig og lite næringsrik mat. Barn trenger riktig næring for å ha det bra og for å følge med i skolehverdagen. Takk for at du hjelper til med å fylle matboksene til noen som ikke kan!