Sissener DSCF64412
– Jeg vil være med å hjelpe de som har det vanskelig i samfunnet. Jeg vil gjerne bidra på mange måter, og dette er en av dem, sier frivillig grytevakt Jan Petter Sissener. Her står han sammen med med sønnen sin Philippe Sissener (t.v.). • Foto: Mette Randem

Takk til alle frivillige!

5. desember er det FNs internasjonale dag for frivillighet. og Frelsesarmeen ønsker å sende en stor takk til alle som stiller opp både i jula og trofast gjennom året.

• Foto: Mette Randem
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post

Norge er i verdenstoppen når det kommer til frivillig arbeid, og den frivillige innsatsen har en verdiskapning på om lag 75 milliarder kroner i året.

Også i Frelsesarmeen har vi en kraftfull frivillighet. Hver eneste dag, året igjennom, bidrar Frelsesarmeens frivillige i hele landet med kloke hoder, flittige never og store hjerter. Denne uvurderlige innsatsen muliggjør arbeidet vi utfører, og sørger for at vi kan levere gode tilbud til befolkningen.

Nathalie Sturim, frivillighetskoordinator i Frelsesarmeen.
Nathalie Sturim, frivillighetskoordinator i Frelsesarmeen.

– På vegne av Frelsesarmeen vil jeg få si tusen takk til alle frivillige. Takk for at du bidrar med tid, engasjement, mot og medmenneskelighet. Innsatsen du gjør, betyr mye for mange! sier frivilligihetskoordinator i Frelsesarmeen, Nathalie Sturim.

På lokalplan ser man at man får til masse sammen med frivillige.

Løytnant og korpsleder i Drøbak, Anita Gerber, er én av mange ledere i Frelsesarmeen som samarbeider tett med frivillige ildsjeler. Hun forteller at det ville vært en umulig oppgave å drive Drøbak korps uten den frivillige innsatsen.

– Takket være de mange frivillige har korpset mulighet til å drive året rundt med blant annet åpent hus, julegryteinnsamling, og ulike aktiviteter for store og små. Det er også takket være de frivillige at Fretexbutikken i Drøbak kan holde åpent! Våre frivillige stiller opp i all slags vær og tar i et tak der det trengs. Grunnet den frivillige innsatsen er Frelsesarmeen en synlig og integrert del av lokalsamfunnet i Drøbak.