Omw Miriam 18 Miriam Oskarsdottir

Ånden som aldri går

Smertene er uutholdelige. Utenfor høres skudd som vanlig. Frelsesoffiser Miriam Oskarsdottir kommer seg ikke til sykehus. I hodet svirrer ordene fra legen: «Du er i ferd med å bli lam. Du må opereres straks!»

• Foto: Ole Martin Wold / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 20, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
20230402 145902 Miriam Oskarsdottir
20230402 145933 Miriam Oskarsdottir
Miriam Oskarsdottir har jobbet for Frelsesarmeens i Panama, blant annet barnehjemmet Sabanitas. – Jeg fikk aldri egne barn, men når jeg ser i bakspeilet, så er jeg så innmari velsignet, sier hun. Foto: Privat
20230402 145919 Miriam Oskarsdottir
Miriam har fremdeles god kontakt med mange av de som vokste opp på barnehjemmet og deres barn. Nr to fra høyre er Miriams fosterdatter Nilsia. Foto: Privat
20230402 144720 Miriam Oskarsdottir
Miriam Oskarsdottir var korpsleder i byen Chilibre. Her fra et friluftsmøte. Foto: Privat
– Det som skjedde på pinsedagen, gjorde at alle kunne få oppleve Den hellige ånd. Selv lille meg.
– Miriam Oskarsdottir, frelsesoffiser
Omw Miriam 07 Miriam Oskarsdottir
Miriam Oskarsdottir, frelsesoffiser
Omw Miriam 14 Miriam Oskarsdottir
Selv om frelsesoffiser Miriam Oskarsdottir har vært i mange mørke daler, er det alltid noe som lar henne komme tilbake til Gud: – Jeg vet at Gud er god, og at han er kjærlighet, ikke fordi at livet har vært lett, eller at alt ble som jeg hadde ønsket, men jeg har veldig mye å takke Gud for, sier hun.
Omw Miriam 05 Miriam Oskarsdottir
– Sangen og musikken har vært en viktig del av livet til frelsesoffiser Miriam Oskarsdottir. Hun har fått mange sterke historier om at Guds ånd forandrer liv gjennom sangene hennes.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent