En bevegelse for vår tid


– Vårt særpreg, vårt engasjement for de fattige, vårt ønske om å bidra til rettferdighet, vårt ønske om å være stemmer for folk som ikke har en stemme – alt dette er hvem vi er. Det vi gjør for menneskeheten, er vårt DNA, sier general Brian Peddle, Frelsesarmeens verdensleder. Nylig besøkte han Norge.

• Foto: Mette Randem / Tekst: Hilde Dagfinrud Valen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 44, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Peddle 8 Generalen
– I løpet av covid-perioden har vi funnet nye måter å arbeide på, både i gudstjenestelivet, men også i hvordan vi kan samarbeide og støtte hverandre på nye måter, sier generalen, som gleder seg over at det igjen er mulig å møtes og hente krefter i det gode fellesskapet.
Peddle 4438 Generalen
Stor dag. Islands første kvinnelige biskop, Agnes M. Sigurðardóttir møtte frem til innvielsen av de nye soldatene og hilse på generalen.
Så lenge Frelsesarmeens folk tolker oppdraget sitt i møte med menneskers behov, håper og tror vi at mennesker vil bli berørt av Guds kjærlig­ het.
– Brian Peddle, general
Peddle 6159 Generalen
Sist sommer var general Brian Peddle og kommandør Rosalie Peddle på en ni dager lang rundreise i Norge, på Island og Færøyene.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent