Sandnes Sammen 37beh web

En smak av noe godt

Sammen i Sandnes trekker folk som en magnet. Det startet med to familier. Nå strømmer opp mot 40 inn dørene for å få middag og fellesskap.

• Foto: Kristianne Marøy / Tekst: Marit Dehli-Johannesen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet 39/20
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bildet viser ei jente med lilla genser som sitter og smiler mot kamera. Hun har på seg en maske formet som to is i kjeks.
– Det fineste med Sammen er at vi kan lære om Jesus, synes Wintana (9).
Jeg hadde aldri hørt om Frelsesarmeen før, men fra første gang kjente jeg at her var det gode folk som kunne hjelpe meg både med språket og utgiftene mine.
– Suzi Weldetsnae, mamma på Sammen Sandnes
Bildet viser en kvinne som sitter i en sofa og holder rundt en liten gutt. I bakgrunnen kan vi skimte mange andre kvinner som sitter og prater.
Naod får være med mamma Maria Pawlos når foreldrene har sin egen samtalegruppe.
Det flrste bildet viser en gutt som tegner et hus. Det andre bildet viser en smilende jente som sitter på toppen av en grønn plastsklie.
Det flrste bildet viser en gutt som tegner et hus. Det andre bildet viser en smilende jente som sitter på toppen av en grønn plastsklie.
Milkias tegner hus til kalenderen sin, mens Hermela koser seg på sklia i lekerommet
Bildet viser en mann med langt, brunt hår og svart t-skjorte med frelsesarme-skjold. Han sitter i en sofa sammen med to gutter, den ene smiler mot kamera, mens den andre er opptatt av noe utenfor bildet,
Matt Rishton både leker med ungene og får tid til en god prat med Natan og Essey i sofaen.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent