Benjamin Brekke

Grunnmuren

– Troen på Jesus har alltid vært der, sammen med det kristne fellesskapet. Mine verdier er bygget på det fundamentet, og jeg kan gå til Gud for trøst og inspirasjon, sier Benjamin Brekke- Nærstad, rådgiver i Frelsesarmeens rusomsorg.

• Foto: Kristianne Marøy/ Tekst: Dan Christian Kristoffersen /Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 26-31/2021
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Benjamin med familien på Siri Lanka
Benjamin med familien på Siri Lanka
Sammen med foreldrene, frelsesoffiserene Birgitte og Bo Brekke, fikk Benjamin og broren Bo Christoffer en god og internasjonal oppvekst som «misjonærbarn ». Familien Brekke bodde blant annet seks og et halvt år i Sri Lanka.
– Moren min var veldig tydelig på at bitterheten ikke måtte ta overhånd, selv om det vi opplevde var et forferdelig mareritt.
– Benjamin Brekke-Nærstad
Her trekkes kampene under Homeless World Cup i Norge, hvor Benjamin hadde et stort ansvar for arrangementet. (Foto: Mette Randem)
– Det er et givende arbeid og en drømmejobb, hvor man både ser effekten av innsatsen, og hvor vi kan være innovative og prøve nye ting, sier Benjamin Brekke-Nærstad, rådgiver i Frelsesarmeens rusomsorg. Her trekkes kampene under Homeless World Cup i Norge, hvor Benjamin hadde et stort ansvar for arrangementet. (Foto: Mette Randem)
Bilder fra  for Homeless World Cup hvor Frelsesarmeen  er offisiell samarbeidspartner og ansvarlig for Norges landslag. (Foto: Mette Randem)
Bilder fra  for Homeless World Cup hvor Frelsesarmeen  er offisiell samarbeidspartner og ansvarlig for Norges landslag. (Foto: Mette Randem)
I Norge er det Frelsesarmeen som er offisiell samarbeidspartner for Homeless World Cup og ansvarlig for Norges landslag. (Foto: Mette Randem)

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent