Fyrlyset jobben 3206 3 nett

Håpsleverandøren

Økonomen Alain har vært ansatt i finansdepartementet i Burundi. På Fyrlyset i Oslo jobber han med å ta vare på menneskeverdet til de tyngste rusavhengige. – Det er en veldig fin jobb. Alle mennesker fortjener respekt og å få et bedre liv, sier han.

• Foto: Hanne Rebecca Nilsen / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 36. 2022
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Fyrlyset jobben 3288 nett
Fyrlyset jobben 3469 nett
Alain jobber hver dag med en side av samfunnet mange ikke kjenner så godt. – Det som skjer her, er en del av virkeligheten. Vi må se personen bak rusen. Det er det vi gjør på Fyrlyset, sier Alain Guillaume Ntungane.
Fyrlyset jobben 3469 nett
Fyrlyset jobben 3535 nett
– Noen kommer seg ut av rusmiljøet, men de fleste har vært her i mange år. Uansett er det viktig å gi mennesker verdighet, sier miljøarbeider Alain Guillaume Ntungane. På Fyrlyset er det utdeling av både klær og mat.
Fyrlyset jobben 3041 nett
– Alain har alltid tid til å lytte, og så er han veldig blid. Det smitter over på oss, smiler Reidar, en av de faste besøkende på Fyrlyset.
Hver eneste morgen tenker jeg: «Yes, i dag skal jeg hjelpe folk». Og hver gang jeg er ferdig med arbeidsdagen tenker jeg: «Yes, i dag hjalp jeg noen».
– Alain Guillaume Ntungane, miljøarbeider på Fyrlyset

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent