Resepsjonen Kristiansand HRN 7220 Kaffekunstneren

Kaffekunstneren

Jose Corado er ikke redd for konkurranse. Da baristaen fikk høre om Frelsesarmeens nye kaffebar i Kristiansand, stilte han opp og ga gratis opplæring til frivillige og ansatte.

• Foto: Hanne Rebecca Nilsen / Tekst: Marit Dehli-Johannesen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 16, 2023
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Resepsjonen Kristiansand HRN 6811 Kaffekunstneren
– Frelsesarmeen driver et godt arbeid. Jeg har tro på konseptet, sier barista Jose Corado. Han har lært opp de frivillige i Resepsjonen, et møtested mellom folk flest og Frelsesarmeen. Her sammen med Janne Roland Ervik.
– Jeg likte ideen bak Resepsjonen. Med et sånt prosjekt tenker jeg at Frelsesarmeen kan hjelpe mennesker.
– Jose Corado, barista
Resepsjonen Kristiansand HRN 6597 Kaffekunstneren
– Vi vil gjerne utgjøre en forskjell. Dessuten er det kjempegøy med kaffe, sier sykepleier Janne Roland Ervik (t.h). Sammen med kollegaene Linda Åsland Halvorsen (t.v.) og Hilde Marøy stiller hun som frivillig i Resepsjonen. Her får de kyndig hjelp av Jose Corado til å lage hjerter i melkeskummet.
Resepsjonen Kristiansand HRN 7138 Kaffekunstneren
Resepsjonen Kristiansand HRN 6640 Kaffekunstneren
– Kaffe gjør noe med mennesker. En varm kaffe er en icebreaker, sier Bjørg Tronstad (t.v) og ønsker velkommen til Resepsjonen sammen med Hilde Marøy.
Resepsjonen Kristiansand HRN 6571 Kaffekunstneren
Resepsjonen Kristiansand HRN 6716 Kaffekunstneren
På en inspirasjonsrundtur til Kristiansands kaffebarer, endte Frelsesarmeens folk opp på CubaLife! – Det var «first love», smiler Jose Corado.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent