Others bedriftsgave

Livsendrende julegaver

Når en bedrift kjøper julegaver fra Others til de ansatte, blir verden litt bedre.

• Foto: Mette Randem/Kristianne Marøy / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropet 45/20
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Det første bildet viser Bo Christoffer Brekke som står og holder to runde kurver og smiler, han har på seg mørk grønn skjorte. Det andre bildet viser Others-produkter, to firkantede kurver i ulik størrelse, kjøkkenhåndklær, smørekniver i tre og trefjøler i ulik størrelse.
Kjøper man julegaver og bedriftsgaver fra Others, bidrar man samtidig til å gi fattige i andre deler av verden jobb, verdighet, utdanning og bedre livsvilkår. – Å se stoltheten og løftet det gir, gjør inntrykk, sier Bo Christoffer Brekke, leder for Others.
Folk er folk overalt hvor man er i verden, og alle ønsker jo først og fremst å forsørge seg selv og spare penger, få en utdannelse og tenke framover.
– Bo Christoffer Brekke, leder for Others, Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel
Bildet er et nærbilde av en afrikansk kvinne som smiler mot kamera, hun har kort hår og et hårbånd.
– Jeg er gift, har fire barn, og vært med i en Others-gruppe i mer enn fem år. Produktene jeg lager blir solgt i andre land, og det er veldig inspirerende. Livet til familien min har forandret seg mye etter at jeg begynte å jobbe, og jeg er så takknemlig. Mitt første barn skal begynne på universitetet snart, og det er første gang noen i min familie skal ta en utdannelse, sier Belta fra Nairobi, Kenya
Bildet viser seks lysestaker i tre, med tente stearinlys i og granbar og kongler rundt.
Trelysestakene fra Others gir nye muligheter til mennesker i Bangladesh.
Bildet viser en mann fra Bangladesh som sitter ved en symaskin. Bildet er tatt fra siden, han snur seg og smiler mot kamera. I bakgrunnen sees trær og gress.
– Jeg pleide å jobbe som sjåfør i landsbyen der jeg kommer fra. En dag ble jeg utsatt for en trafikkulykke, og jeg ble hardt skadet. Jeg fikk utfordringer med å gå og snakke etter ulykken. En dag kom en mann fra Frelsesarmeen på besøk til meg. Han ville finne ut hvordan han kunne hjelpe meg, for jeg er den eneste i familien min som har en jobb. Jeg kunne sy litt fra før, og jeg ble satt i kontakt med en Others-gruppe som lager broderte hjerter. Jeg er så stolt og takknemlig for at jeg har fått en jobb igjen og kan forsørge familien min, sier Shib Shankorpur fra Bangladesh

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent