Sunniva Høiåsen Frigstad 2

Miss med meninger

For Miss Norway 2020, Sunniva Høiåsen Frigstad, handler konkurransen om mer enn fine kjoler. For henne er det også en anledning til å kjempe mot seksuelle overgrep og sette fokus på den kristne troen.

• Foto: Joe Urrutia/ Iselinn Andersen / Tekst: Randi Bjelland / Artikkelen er hentet fra Krigsropet 3/2021
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Bildet er et nærbilde, Sunniva står mot siden og snur seg mot kamera og smiler mens hun holder en hånd opp mot ansiktet.
– Jeg har vært kristen hele livet, og jeg har aldri vært redd for å si hva jeg mener eller tror på. Alle mine venner respekterer det, sier Sunniva. (Foto: Iselinn Andersen)
Bildet viser Sunniva på scenen etter at hun har vunnet, hun holder en blomseterbukett og smiler, og har på seg en lyseblå kjole med sølvglitter
– Folk har ulike meninger om hva som er vakkert, og det går ikke an å måle hvem som er vakrest. Alle mennesker er vakre på sin måte, sier Sunniva Høiåsen Frigstad som ble kåret til Miss Norway i år. (Foto t.h.: Joe Urrutia)
Livet mitt er bygget på de kristne verdiene, og da har jeg også vært åpen om det når jeg har vært med i Miss Norway
– .Sunniva Høiåsen Frigstad,Miss Norway 2020

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent