Konsert ensjo Kim Wigaard HRN 4425 web
Kim Wigaard holdt en minikonsert for Ensjøtunets beboere. Men det kanskje aller viktigste, var at han inviterte alle til å bli med i et spontant kor. Sylvi Øding visste ikke at Demenskoret-dirigent Kim Wigaard hadde planlagt et besøk på Ensjøtunet Omsorg +. Det var en overraskelse hun satte veldig stor pris på.

Musikkens magi

– Jeg har fått et nytt liv etter at jeg begynte i Demenskoret, sier Sylvi Øding. Før jul fikk hun en ekstra overraskelse da korets dirigent Kim Wigaard møtte opp på Frelsesarmeens Ensjøtunet Omsorg +, hvor hun bor.

• Foto: Hanne Rebecca Nilsen / Tekst: Stine Frimann/Hanne Rebecca Nilsen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 8, 2024
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Konsert ensjø Kim Wigaard HRN 4463 web
– Den sangen betyr mye for meg, og for mange andre i koret. Den gir oss glede og optimisme, sier deltaker Sylvi Øding.
Det er nå mellom 150 og 200 nystartede demenskor rundt i hele landet. Det er helt fantastisk!
– Kim Wigaard, dirigent for Demenskoret på NRK
Sylvi demenskoret NRK web
På vei til konsert. Øvelsene og konsertene med Demenskoret på NRK har gitt Sylvi ny livsglede i en hverdag som kan være krevende. (Foto: NRK)
Konsert ensjø Kim Wigaard HRN 4433 web
Konsert ensjø Kim Wigaard HRN 4494 web
Nicole, Randi og Bente ble veldig overrasket over konserten med Kim Wigaard på Ensjøtunet Omsorg +, og hadde ingen anelse om at den var planlagt. – Jeg letter, så gøy var det. Det er en av de største opplevelsene i år, det her. Når jeg våknet i dag, så visste jeg ikke at noe så hyggelig skulle skje, men dette tok kaka! Helt fantastisk! sier Randi.
Konsert ensjø Kim Wigaard HRN 4356 web
Det sitter mye glede og godfølelse i kroppen etter en konsert uansett hvor lite man husker etterpå.

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent