Saanne Som Oss 5497

Noe fint å se fram til

De elsker å fiske, men hater å spise den. Jørgen og Stian vil likevel ha med seg flere ut. I Sånne som oss er det plass til alle som har fått smaken på fiske og friluftsliv.

• Foto: Haakon Sand / Tekst: Marit Dehli-Johannesen / Artikkelen er hentet fra Krigsropet nr. 33-2022
Sist oppdatert:
Del: Del artikkelen på Facebook Del artikkelen på Twitter Send artikkelen på e-post
Sånne Som Oss 5573
Tanken er at foreningen vår skal være et støttehjul på veien videre. Vi vil gi folk et avbrekk, så de kan fortsette videre i sin hverdag, sier Mats (med caps).
Gitte sitter i båten
– Vi får en fred og ro i sjelen når vi er ute i naturen, sier Gitte.
– Da jeg ble med på disse turene, kjente jeg at det var faktisk godt å leve rusfri. Også er jeg blitt glad i disse folka.
– Gitte, styreleder i Fiske og friluftsliv for «Sånne som oss».
Portrettfoto av Mats
– Hvis noen har en vanskelig periode, har de mulighet til å snakke om det her, sier Mats. Å være sammen på gode aktiviteter forebygger tilbakefall.
Mann fisker
Sånne som oss holder alltid døra åpen for pasienter på Behandlingstunet. – Vi heier på alle som går gjennom behandling og vil gi dem samme muligheter som vi har fått. Jo flere, jo bedre!
To av deltagerne som står og prater ved vannet.
I vår ble Sånne som oss kåret til Månedens organisasjon av Batteriet.no – ressurssenteret med fokus på sosial rettferdighet.
Portrett av major Marit Myklebust.
–  Dette tiltaket alene er kanskje med på å redde liv. Alle trenger noe å gjøre og noen å være med, sier major Marit Myklebust, daglig leder ved Behandlingstunet, Frelsesarmeens rusomsorg. Foto: Mette Randem

Abonner på Krigsropet

Krigsropet er en gave til deg selv eller andre som varer hele året. I tillegg til at den støtter Frelsesarmeens viktige arbeid. Magasinet sendes ut en gang i uken.

Bli abonnent